Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Courtbouillon de creveți cu orez. Această rețetă face 10 porții cu 187 calorii, 17g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, cayenne, creveți în coajă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Cajun Courtbouillon, Sebastă Courtbouillon, și Catfish Courtbouillon.
Instrucțiuni
1
Scurgeți roșiile, rezervați sucul și tocați-le bine. Aduceți ciorba și cojile de creveți la fiert într-o cratiță de 3 litri, apoi fierbeți, parțial acoperit, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Coji De Paste
Creveți
Suc
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se toarnă stocul printr-o sită într-un castron, aruncând cojile. (Stocul va apărea tulbure.) Devein creveți, apoi înjumătățiți pe lungime și aruncați cu 1/2 linguriță de sare într-un castron. Răciți creveții, acoperiți, până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
Creveți
Stoc
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
3
Topiți untul într - o oală grea de 6 până la 7 litri la foc moderat, apoi adăugați făină și gătiți roux, amestecând constant, până la culoarea untului de arahide, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați ceapa, ardeiul gras și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până când ardeiul gras se înmoaie, 3 până la 5 minute. Se amestecă roșiile cu suc, stoc, 1 cană de apă, 1 1/2 lingurițe de sare și cayenne și se fierbe, amestecând frecvent. Reduceți căldura și fierbeți bulionul de curte, parțial acoperit, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în Suc
Ardei Gras
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Piper Cayenne Măcinat
Usturoi
Ceapă
Stoc
Apă
Sare
5
În timp ce courtbouillon fierbe, aduceți 1 1/4 căni de apă rămase la fierbere într - o cratiță grea de 1 până la 1 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Adăugați orezul și restul de 1/4 linguriță de sare și reveniți la fierbere. Acoperiți tigaia, apoi reduceți focul la minim și gătiți până când apa este absorbită și orezul este fraged, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Lăsați să stea, acoperit, 5 minute, apoi puf cu o furculiță.
8
Adăugați creveți în courtbouillon și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, până când creveții sunt doar fierți, aproximativ 2 minute. Se amestecă verdele de scallion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Creveți
9
Împărțiți orezul între farfurii de supă, apoi puneți-l în curtebuillon cu creveți.
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.