Cotlă de porc și ardei roșu prăjit

Cotlă de porc și ardei roșu prăjit
Cotlet de porc și ardei roșu prăjit este un fel principal care servește 6. Pentru 3,6 USD per porție, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44 g de proteine, 27 g de grăsimi și un total de 508 de calorii. 106 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită unt, apă, suc de lămâie și pesmet de pâine condimentat. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Cu un scor de 86%, acest fel de mâncare este super. Încercați Coacerea cu paste cu ardei roșu prăjit în tigaie, Coacerea cu paste cu ardei roșu prăjit și feta și Coacerea cu tăiței cu dovlecei cu brânză cu porumb prăjit și ardei roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Tapetați o tavă de copt cu folie sau ungeți cu spray antiadeziv.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/3 Cani De Nuci Macinate1-1/3 Cani De Nuci Macinate
4 Roșii Prune, Fără Semințe și Tocate Grosier4 Roșii Prune, Fără Semințe și Tocate Grosier
1 Ceapă Mică, Tăiată în Bucăți De Mărimea Unui Chibrit1 Ceapă Mică, Tăiată în Bucăți De Mărimea Unui Chibrit
2
Combinați făina și pesmetul într-un castron puțin adânc. Într-un castron mic, bateți ouăle și apa împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți și/sau FructeBiscuiți și/sau Fructe
Cârnați De Salvie în VracCârnați De Salvie în Vrac
Boabe De Piper Roz ZdrobiteBoabe De Piper Roz Zdrobite
1 Litru (32 Uncii) Lapte Integral, 1/4 Cană Rezervată1 Litru (32 Uncii) Lapte Integral, 1/4 Cană Rezervată
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 1,5 Uncii De ZahărAproximativ 1,5 Uncii De Zahăr
3
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu. Înmuiați cotletele în amestecul de ouă, dragați în amestecul de făină și pesmet și aranjați cotletele într-o tigaie fierbinte. Cotletele rumene ușor până se rumenesc pe ambele părți și sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Salvie în VracCârnați De Salvie în Vrac
Pătrunjel Proaspăt Tocat și Mentă Proaspătă Tocată Suplimentară, OpționalPătrunjel Proaspăt Tocat și Mentă Proaspătă Tocată Suplimentară, Opțional
1 Litru (32 Uncii) Lapte Integral, 1/4 Cană Rezervată1 Litru (32 Uncii) Lapte Integral, 1/4 Cană Rezervată
20 De Ambalaje Wonton Acoperite Lejer Cu Un Prosop De Hârtie Umed Pentru A Preveni Uscarea20 De Ambalaje Wonton Acoperite Lejer Cu Un Prosop De Hârtie Umed Pentru A Preveni Uscarea
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 11 Uncii ZinfandelAproximativ 11 Uncii Zinfandel
4
Scoateți din tigaie și puneți pe tava pregătită. Acoperiți cotletele cu fâșii de ardei roșu prăjiți. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/3 Cani De Nuci Macinate1-1/3 Cani De Nuci Macinate
5
Într-o cratiță mică, topește untul la foc mediu. Adaugati incet faina, amestecand cu telul pana la culoarea maro deschis. Bateți încet laptele în făină și continuați să amestecați până când sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aproximativ 7 Uncii (200 De Grame) De ZahărAproximativ 7 Uncii (200 De Grame) De Zahăr
Cârnați De Salvie în VracCârnați De Salvie în Vrac
2 Căni De Brânză Cheddar Sau Elvețiană Mărunțită2 Căni De Brânză Cheddar Sau Elvețiană Mărunțită
Un Litru De Lapte Integral, 1/4 Cană RezervatăUn Litru De Lapte Integral, 1/4 Cană Rezervată
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 3 Uncii De Făină De PrăjiturăAproximativ 3 Uncii De Făină De Prăjitură
Boabe De Piper Roz ZdrobiteBoabe De Piper Roz Zdrobite
6
Luați de pe foc și adăugați ciupercile și sucul de lămâie. Se asezoneaza dupa gust cu sare si piper. Acoperiți uniform fiecare cotlet cu sos alb de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu și Colorant AlimentarPortocaliu și Colorant Alimentar
Zmeura Proaspata Suplimentara, OptionalZmeura Proaspata Suplimentara, Optional
12 Shiitake, Cu Tulpină și Feliate12 Shiitake, Cu Tulpină și Feliate
2 Căni De Brânză Cheddar Sau Elvețiană Mărunțită2 Căni De Brânză Cheddar Sau Elvețiană Mărunțită
7
Coacem in cuptorul preincalzit pana se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Mică, Tăiată în Bucăți De Mărimea Unui Chibrit1 Ceapă Mică, Tăiată în Bucăți De Mărimea Unui Chibrit

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, rieslingul uscat completează adaosuri dulci precum muștarul cu miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Weinert Cavas de Weinert. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista