Cotletul de porc al lui Clayton

Cotletul de porc al lui Clayton
Cotletul de porc al lui Clayton ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,92 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 526 calorii, 33g de proteine, și 34G de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți cremă condensată de supă de țelină, cremă condensată de supă de ciuperci, ceapă prăjită franceză și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 52%. Rețete similare sunt Pâinea de cartofi a lui Bernard Clayton (adaptare), Bate și cotlet: Knockwurst cu varză acră condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, și Herb Prosciutto pe cotlet de porc "carne de porc pe carne de porc".

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați Cotletele de porc într-o tigaie de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Adăugați supele de ciuperci și țelină. Se amestecă pentru a acoperi Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
CiuperciCiuperci
țelinățelină
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute, până când carnea nu mai este roz în interior și termometrul citește 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
5
Scoateți din cuptor și amestecați smântâna în amestecul de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se presară cu ceapă prăjită franceză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Prăjită FrancezăCeapă Prăjită Franceză
7
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista