Cotletele gustoase de ton ale lui Swapna

Cotletele gustoase de ton ale lui Swapna
Cotletele gustoase de ton ale lui Swapna sunt un fără gluten și vegan rețetă cu 1 porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 117 calorii. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână microunde, ardei iute 4, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Ton gustos BLT, Burgeri Gustoși De Ton, și Tonul Gustos Se Topește.

Instrucțiuni

1
Dacă sunteți total paranoic, puteți, de asemenea, să ungeți puțin ulei pe ambele părți, să le așezați pe o foaie de copt și să coaceți până când sunt crocante. Nu am încercat acest tho au auzit că funcționează.Cotletele gustoase de ton ale lui Swapna
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Rețetă: modificată doar foarte ușor de la Swapna din bucătăria Swapna de la intrarea ei în bucătăria Kerala #1
3
Ingrediente: (pentru a face aproximativ 20 de cotlete)pentru umplutură
4
Ton 2 conserve scurse - alegeți-le pe cele în apă sau cu conținut scăzut de sodiu. Dacă sunt deja sărate, atunci nu mai adăugați sare
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
5
Cartofi 2 medii, fie fierți până la moale, fie tăiați în cuburi și la microunde timp de 5 minute amestecând și apoi la microunde încă 5 minute până când sunt moi și bine fierți
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
6
Ceapa 2 medie, tocata fin
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Ghimbir 2 lingurițe, tocat fin (am folosit 1 linguriță pastă de ghimbir)usturoi 1 linguriță, tocat fin( am folosit 1 linguriță pastă de usturoi)ardei iute verde 4, tocat fin (puteți reduce la rețetele originale 2, pe aici ne place foarte picant)pulbere roșie rece 1/2 linguriță (reglați după gustul dvs. - am folosit 1 linguriță)pulbere de Turmeric 1/4 linguriță
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Pastă De GhimbirPastă De Ghimbir
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
8
Pulbere de piper 1 linguriță
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
9
Garam Masala pulbere 1 linguriță
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
10
Curry tocat lasă puține
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
11
Sare după gust-omiteți dacă tonul dvs. este deja sărat
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
12
De asemenea, puteți adăuga câteva firimituri de pâine în umplutură-uneori fac asta cu firimituri de pâine rămase
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie și sotati ceapa tocată, ghimbirul, usturoiul, ardeii iute verzi și frunzele de curry până când ceapa se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Frunze De CurryFrunze De Curry
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați pulberile masala, cu excepția garam masala și saut timp de un minut sau două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
3
Adăugați tonul și sautul, amestecând bine cu o lingură, până când tonul devine maro deschis și s-a rupt în bucăți fulgi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
4
Adăugați garam masala și amestecați bine. Opriți focul și păstrați-l deoparte pentru a se răci aproximativ 10 minute(puteți face acest lucru și cu o zi înainte și păstrați-l la frigider pentru a forma cotletele a doua zi )între timp fierbeți un piure cartofii sau gătiți-i la cuptorul cu microunde. Le-am tăiat cubulețe, le-am presărat puțină sare și le-am pus la microunde timp de aproximativ 5 minute. Apoi le amestec în castron și cuptor cu microunde timp de 3-5 minute până când furculița se înmoaie.Odată ce amestecul de pește este rece la atingere, adăugați piureul fiert, aproximativ 1/2 cană de pesmet, dacă doriți, și amestecați bine cu mâna.Formați amestecul în forma care vă place. (Îmi plac formele inimii lui Swapna. Am făcut runde deși ovalele sunt cele mai eficiente, ocupând mai puțin spațiu în tigaie și, de asemenea, într-o cutie de depozitat.) Bateți ușor oul cu o furculiță adăugând 1 lingură de apă.Înmuiați cotletele în ou bătut și apoi rulați-le în pesmet până când sunt acoperite pe toate părțile, dar nu peste acoperite. De asemenea, le puteți înmuia în lapte și apoi le puteți acoperi în pesmet.Le puteți îngheța în această etapă pentru a le prăji mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Garam MasalaGaram Masala
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Așezați-le stivuite într-o cutie cu o foaie de folie sau o bucată de plastic între straturi pentru a vă asigura că nu se lipesc de fiecare other.To se prăjește, se toarnă ulei într-o tigaie mică de sos, astfel încât să existe cel puțin un centimetru.Am folosit o cratiță foarte mică-odată ce am folosit pentru tadkași le-am prăjit pe rând, adăugând mai mult ulei după cum este necesar, astfel încât să folosesc mai puțin ulei.Când uleiul începe să buleze cu grijă, prăjiți cotletele până se rumenesc, răsturnați și prăjiți cealaltă parte.Asigurați-vă că aruncați cotletele numai în ulei fierbinte cu bule. Dacă uleiul nu este suficient de fierbinte, cotletele vor absorbi pur și simplu excesul de ulei și vor deveni umede.Dacă încercați să le gătiți pe o tigaie cu foarte puțin ulei, puteți constata că, în timp ce partea inferioară a cotletului se rumeneste, părțile laterale (marginile) vor fi nefierte și cotletele se pot crăpa în lateral. În acest caz, încercați să le răsturnați pe părțile laterale ( vezi și forma ovală ajută aici!) și gătiți și părțile laterale.Odată rumenite pe toate părțile, așezați-le pe un prosop de bucătărie sau șervețel pentru a absorbi excesul de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Îndepărtați firimiturile care cad în ulei periodic, deoarece acestea ar putea arde și deveni negre și sunt cancerigene cunoscute.De asemenea, puteți unge cotletele cu ulei, le puteți pune pe un vas sau o foaie de copt și le puteți coace la cuptor până se rumenesc
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Fac bineapetizatoare sau pot fi servite cu orez. Mama mea, de asemenea, folosit pentru a face sandwich-uri cu o cotlet, o felie de ceapa si rosii si un frotiu de mayo de casă.Aceste cotlete sunt pe drum, încă o dată la Kerala Kitchen pentru ediția din această lună găzduită de RIA din colecția Ria :)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateMediu
Gata În21 m.
Porții1
Scor De Sănătate69
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista