Cotletele de porc înăbușite ale bucătarului John ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 415 calorii. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, condimente de pasăre, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cotlete De Porc Sufocate, Cotlete De Porc Sufocate, și Cotlete De Porc Sufocate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați Cotletele de porc cu condimente de pasăre, sare și piper negru pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare; cotlet de porc brun bine pe ambele părți, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
3
Transferați pe o farfurie.
4
Aruncați excesul de grăsime din tigaie și topiți untul în aceeași tigaie. Reduceți focul la mediu și amestecați ceapa în tigaia fierbinte cu un vârf de sare până când ceapa este foarte rumenită și caramelizată, aproximativ 15 minute. Se amestecă usturoiul și se gătește 1 minut; se amestecă făina și se fierbe 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Dulceață De Afine De Bună Calitate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
5
Se toarnă bulion de pui în tigaie și se amestecă, dizolvând bucăți de mâncare rumenite în fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
6
Se toarnă sucuri care s-au acumulat pe farfurie care conține cotlete de porc în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
7
Se amestecă în zară până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
8
Adăugați apă. Aduceți sosul la foc mic, reduceți focul la minim și gătiți până când ceapa începe să se descompună și sosul se îngroașă, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Așezați Cotletele de porc în sos, lingând sosul peste carne pentru a acoperi. Întoarceți focul la minim și fierbeți până când cotletele sunt fragede și fierte, aproximativ 10 minute. Reglați nivelurile de sare și piper și serviți cotletele cu sos deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este retrospectiv Wines Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.