Cotletele de porc cu smântână ale lui Margie

Cotletele de porc cu smântână ale lui Margie
Margie ' s Sour Cream cotlet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 531 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,41 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 147 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, ulei vegetal, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cotlet De Porc Cu Sos De Smantana, Cotlet de porc cu smântână cu ceapă Vidaliană, și Cotlet de porc cu smântână și sos de ciuperci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați un vas de copt cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Amestecați făina, sarea și piperul într-un vas puțin adânc. Apăsați Cotletele de porc în amestec pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
3
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu-mare și rumeniți Cotletele de porc pe ambele părți. Într-o cratiță la foc mediu-mic, bateți împreună bulionul de pui, oțetul, smântâna, zahărul, săratul și frunzele de dafin. Aranjați Cotletele de porc în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Ulei VegetalUlei Vegetal
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Cotlet De PorcCotlet De Porc
SmântânăSmântână
OțetOțet
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
4
Se toarnă sosul peste Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
SosSos
5
Coaceți 1 oră în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista