Cotletele de miel cu gust de ierburi

Cotletele de miel cu gust de ierburi
Cotletele de miel cu gust de ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 20 și costă 33 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 106 calorii. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, oțet de vin, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 39%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cotlete de miel cu pansament cu fistic și ierburi, Cotlete de miel cu crustă de ierburi, cu o salată de sparanghel și năsturel, și Reformați Cotletele de miel (Cotlete de miel pane cu șuncă).

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți migdalele și usturoiul într-un robot de bucătărie și procesați până la o pastă aspră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Ungeți partea grasă a rafturilor cu puțin muștar, apoi apăsați crusta de migdale pe ea. Prăjiți timp de 30-40 de minute până când mielul este rumenit la exterior și roz în interior. Se lasă să se răcească, apoi se înfășoară în folie și se răcește până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Puneți toate ingredientele herb relish în robotul de bucătărie și procesați-le într-o pastă aspră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Se toarnă într-un castron mic. Când este gata de servit, tăiați mielul între oase în cotlete mici și aranjați peste un platou. Puneți puțină aromă de plante pe fiecare sau serviți separat într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții20
Scor De Sănătate6
Revista