Cotletele de miel ale lui Siegel cu fasole Fava și Gnocchi de cartofi

Cotletele de miel ale lui Siegel cu fasole Fava și Gnocchi de cartofi
Cotletele de miel ale lui Siegel cu fasole Fava și Gnocchi de cartofi ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 853 calorii, 37g de proteine, și 59G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.51 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Un amestec de frunze de cimbru, moreluri, gnocchi de cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotletele de miel ale lui Ron Siegel cu piure de Sunchoke și marmeladă de șalotă, Gnocchi cu fasole Fava, și Gnocchi Ricotta cu praz și fasole Fava.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, acoperiți morelele cu apa clocotită și lăsați să se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MorelCiuperci Morel
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Scurgeți morelele, rezervând lichidul. Feliați morelele cu grosimea de 1/2 inch, aruncând tulpinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MorelCiuperci Morel
3
Se toarnă lichidul într-un castron, lăsând în urmă orice nisip.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Într-o cratiță, gătiți resturile de miel la foc moderat, amestecând des, până se rumenesc peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Adăugați bulionul de vițel și gătiți la foc moderat până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 20 de minute. Se strecoară bulionul, se adaugă 1/2 cană din lichidul morel și se gătește până când sosul se reduce la 1/2 cană. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Stoc De VițelStoc De Vițel
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
6
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți fasolea fava timp de 2 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați favas - urile pe o farfurie și lăsați-le să se răcească, apoi curățați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Puneți apa la fiert și adăugați Gnocchi de cartofi. Amestecați ușor de două ori și lăsați gnocchi să se ridice la suprafață. Gatiti aproximativ 1 minut; gnocchiul trebuie umflat și gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Scurgeți gnocchiul și transferați-l pe o farfurie unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
9
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Într-o tigaie rezistentă la cuptor, încălziți uleiul până când strălucește. Condimentați mielul cu sare și piper și gătiți, cu partea grasă în jos, până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 5 minute. Întoarceți cotletele, transferați tigaia în cuptor și prăjiți timp de 10 minute pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Lăsați să se odihnească 5 minute pe o tăietură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
12
Topiți 1/2 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Adăugați morelele și favele și gătiți la foc moderat până se încălzește, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MorelCiuperci Morel
14
Se adaugă în sosul de miel și se învârte în 1 1/2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
15
În tigaie, topiți restul de 2 linguri de unt la foc moderat până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
16
Adăugați gnocchi și cimbru, condimentați cu sare și piper și gătiți, aruncând, până devin ușor aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
GnocchiGnocchi
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
17
Lingurați gnocchiul pe 4 farfurii și adăugați morelele și favele. Feliați mielul între oase și aranjați pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Ciuperci MorelCiuperci Morel
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
18
Stropiți orice sos rămas în jurul Mielului și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista