Cotletele de miel ale lui Siegel cu fasole Fava și Gnocchi de cartofi

Cotletele de miel ale lui Siegel cu fasole Fava și Gnocchi de cartofi ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 853 calorii, 37g de proteine, și 59G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.51 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Un amestec de frunze de cimbru, moreluri, gnocchi de cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotletele de miel ale lui Ron Siegel cu piure de Sunchoke și marmeladă de șalotă, Gnocchi cu fasole Fava, și Gnocchi Ricotta cu praz și fasole Fava.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, acoperiți morelele cu apa clocotită și lăsați să se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Scurgeți morelele, rezervând lichidul. Feliați morelele cu grosimea de 1/2 inch, aruncând tulpinile.
Se toarnă lichidul într-un castron, lăsând în urmă orice nisip.
Într-o cratiță, gătiți resturile de miel la foc moderat, amestecând des, până se rumenesc peste tot.
Adăugați bulionul de vițel și gătiți la foc moderat până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 20 de minute. Se strecoară bulionul, se adaugă 1/2 cană din lichidul morel și se gătește până când sosul se reduce la 1/2 cană. Se condimentează cu sare și piper.
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți fasolea fava timp de 2 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați favas - urile pe o farfurie și lăsați-le să se răcească, apoi curățați-le.
Puneți apa la fiert și adăugați Gnocchi de cartofi. Amestecați ușor de două ori și lăsați gnocchi să se ridice la suprafață. Gatiti aproximativ 1 minut; gnocchiul trebuie umflat și gătit.
Scurgeți gnocchiul și transferați-l pe o farfurie unsă.
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-o tigaie rezistentă la cuptor, încălziți uleiul până când strălucește. Condimentați mielul cu sare și piper și gătiți, cu partea grasă în jos, până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 5 minute. Întoarceți cotletele, transferați tigaia în cuptor și prăjiți timp de 10 minute pentru mediu rar.
Lăsați să se odihnească 5 minute pe o tăietură.
Topiți 1/2 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă.
Adăugați morelele și favele și gătiți la foc moderat până se încălzește, aproximativ 3 minute.
Se adaugă în sosul de miel și se învârte în 1 1/2 linguri de unt.
În tigaie, topiți restul de 2 linguri de unt la foc moderat până devin aurii.
Adăugați gnocchi și cimbru, condimentați cu sare și piper și gătiți, aruncând, până devin ușor aurii.
Lingurați gnocchiul pe 4 farfurii și adăugați morelele și favele. Feliați mielul între oase și aranjați pe farfurii.
Stropiți orice sos rămas în jurul Mielului și serviți.