Cotlete și paste mediteraneene de curcan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele și pastele de curcan mediteraneene. Această rețetă servește 4 și costă 2,88 USD pe porție. O porție conține 860 calorii, 46G de proteine, și 33g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 26 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, făină, brânză feta și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete De Curcan, Cotlete de curcan cu sos de tigaie, și Cotlete De Curcan Cu Muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului.
Între timp, presărați cotletele cu 3/4 linguriță. Condimente grecești. Dragă în făină.
Gatiti jumatate din cotlete in 1 1/2 lingura. ulei fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare 3 minute pe fiecare parte sau până când este gata. Repetați procedura cu cotletele rămase și 1 1/2 lingură. ulei.
Scoateți din tigaie, rezervând picături în tigaie.
Se încălzește restul de 2 linguri. ulei în tigaie cu picături; adăugați ceapa și restul de 1/4 linguriță. Condimente grecești și sotate la foc mediu 2 până la 3 minute sau până se înmoaie. Se amestecă roșiile și măslinele și se gătește 1 minut sau până se încălzește bine.
Se ia de pe foc și se aruncă pastele fierte fierbinți până se omogenizează.
Transferați amestecul de paste într-un castron mare de servire și presărați cu jumătate de brânză feta. Se acoperă cu tăieturi și brânză feta rămasă.
* Condimentele italiene uscate pot fi înlocuite.