Cotlete ușoare de porc cu salată de smochine și Rucola

Cotlete ușoare de porc cu salată de smochine și Rucola
Cotletele ușoare de porc cu salată de smochine și rucola sunt un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 9,83 USD pe porție. O porție conține 1239 calorii, 52G de proteine, și 84G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați vin, smochine, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă de la Serious Eats are 29 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cotlet de porc parmezan cu salată de rucola-smochine, cotlet de porc cu rozmarin de lămâie cu salată de rucola, și Cotlet de porc cu cinci condimente cu salată de nectarină și Rucola la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți Cotletele de porc cu 1 linguriță de ulei și condimentați bine cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Subţire-Subţire-
2
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie de 10 inci la foc mare până când fumați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați Cotletele de porc și gătiți până când prima parte este rumenită frumos, 4 până la 6 minute. Întoarceți și continuați să gătiți până când temperatura internă înregistrează 145 de grade F pe un termometru cu citire instantanee, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Transferați pe o farfurie și cort cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Puneți tigaia la foc și adăugați 1/2 cană de șalotă. Gatiti, amestecand, pana se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați bulionul și vinul, amestecând pentru a răzui orice bucăți maronii de pe fundul tigaiei și aduceți la fierbere. Se fierbe până când sosul se reduce la 1/2 cană, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se ia de pe foc și se amestecă untul rece până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
8
În timp ce sosul se reduce, combinați rucola, mozzarella, restul de 1/4 cană de șalotă și smochine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
9
Combinați oțetul de sherry și restul de 1/4 cană de ulei viu într-un castron mic și bateți cu o furculiță pentru a combina. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Oțet De SherryOțet De Sherry
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Întoarceți Cotletele de porc în tigaie, acoperiți cu sos și transferați pe o farfurie. Îmbrăcați salata (este posibil să nu aveți nevoie de toate pansamentele) și serviți cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate44
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista