Cotlete ușoare de porc cu salată de smochine și Rucola
Cotletele ușoare de porc cu salată de smochine și rucola sunt un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 9,83 USD pe porție. O porție conține 1239 calorii, 52G de proteine, și 84G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați vin, smochine, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă de la Serious Eats are 29 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cotlet de porc parmezan cu salată de rucola-smochine, cotlet de porc cu rozmarin de lămâie cu salată de rucola, și Cotlet de porc cu cinci condimente cu salată de nectarină și Rucola la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți Cotletele de porc cu 1 linguriță de ulei și condimentați bine cu sare și piper.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie de 10 inci la foc mare până când fumați ușor.
Adăugați Cotletele de porc și gătiți până când prima parte este rumenită frumos, 4 până la 6 minute. Întoarceți și continuați să gătiți până când temperatura internă înregistrează 145 de grade F pe un termometru cu citire instantanee, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Transferați pe o farfurie și cort cu folie.
Puneți tigaia la foc și adăugați 1/2 cană de șalotă. Gatiti, amestecand, pana se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați bulionul și vinul, amestecând pentru a răzui orice bucăți maronii de pe fundul tigaiei și aduceți la fierbere. Se fierbe până când sosul se reduce la 1/2 cană, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă untul rece până se emulsionează.
În timp ce sosul se reduce, combinați rucola, mozzarella, restul de 1/4 cană de șalotă și smochine.
Combinați oțetul de sherry și restul de 1/4 cană de ulei viu într-un castron mic și bateți cu o furculiță pentru a combina. Condimentează după gust cu sare și piper.
Întoarceți Cotletele de porc în tigaie, acoperiți cu sos și transferați pe o farfurie. Îmbrăcați salata (este posibil să nu aveți nevoie de toate pansamentele) și serviți cu carne de porc.