Cotlete Rapide De Pui Crocante
Cotletele rapide de pui crocante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 652 calorii, 45g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.35 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână făină, ulei de canolan, pene de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete Crocante De Pui, Crispy Cotlete De Pui La Cuptor, și Cotlete crocante de pui cu salată cremoasă de Romaine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați puiul pe o tăietură. Țineți cuțitul paralel cu placa de tăiere și feliați pieptul de pui în jumătate, astfel încât un sân este acum două tăieturi.
Așezați puiul între două foi de folie de plastic și lăsați-l cu un ciocan de carne la o grosime de 1/4 inci.
Presărați-le pe ambele părți cu sare și piper.
Stabiliți trei feluri de mâncare și adăugați făina la prima.
Bateți muștarul și ouăle în al doilea.
Amestecați împreună panko, parmezanul, coaja de lămâie și puțină sare și piper în a treia. Dragați fiecare cotlet mai întâi prin făină, apoi în amestecul de ouă și în final în amestecul panko.
Puneți bucățile de pui pe o foaie de copt curată și dați-le la frigider timp de 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă. Odată fierbinți, adăugați cotletele, în loturi, și gătiți timp de 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți prosoapele de hârtie pentru a se scurge și condimentați din nou cu sare.
Puneți bucățile de pui pe o foaie de copt curată și puneți-le în cuptorul cald în timp ce gătiți al doilea lot.
Serviți cotletele cu pene de avocado și lămâie.