Cotlete Picante La Grătar
Cotletele picante la grătar sunt un fără lactate rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 273 calorii, 37g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos de roșii, zahăr brun, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de malț, puteți urma acest fel principal cu Tort Pavlova cu fructe de padure si crema ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete Picante De Coaste De Vânat, Cotlete marocane picante, și Coaste Barbequed pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați sosul de roșii, sosul de grătar, sosul Worcestershire, oțetul, muștarul și zahărul brun.
Așezați Cotletele de miel în amestec și marinați în frigider cel puțin 20 de minute.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare.
Gătiți Cotletele de miel aproximativ 10 minute pe grătarul pregătit, întorcându-vă frecvent și ungând des cu marinada. Temperatura internă a cotletelor trebuie să atingă minimum 145 grade F (63 grade C).