Cotlete Picante La Grătar

Cotlete Picante La Grătar
Cotletele picante la grătar sunt un fără lactate rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 273 calorii, 37g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos de roșii, zahăr brun, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de malț, puteți urma acest fel principal cu Tort Pavlova cu fructe de padure si crema ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete Picante De Coaste De Vânat, Cotlete marocane picante, și Coaste Barbequed pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați sosul de roșii, sosul de grătar, sosul Worcestershire, oțetul, muștarul și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De UntChipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Așezați Cotletele de miel în amestec și marinați în frigider cel puțin 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
3
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Gătiți Cotletele de miel aproximativ 10 minute pe grătarul pregătit, întorcându-vă frecvent și ungând des cu marinada. Temperatura internă a cotletelor trebuie să atingă minimum 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista