Cotlete Picante De Porc Glazurate Cu Piersici

Cotlete Picante De Porc Glazurate Cu Piersici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele Picante de porc glazurate cu piersici. Pentru $ 2.68 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 536 calorii, 29G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână pastă de chile, scorțișoară măcinată, conserve de piersici și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 46%. Încercați Cotlete Picante De Porc Glazurate Cu Piersici, Slow Cooker Picant Peach Glazurate Cotlete De Porc, și Cotlete De Porc Glazurate Cu Piersici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați împreună conservele de piersici, sosul Worcestershire și pasta de chile. Clătiți Cotletele de porc și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Conserve De PiersiciConserve De Piersici
Pastă De ChiliPastă De Chili
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Presărați cotletele cu ghimbir, scorțișoară, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Căutați cotletele timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Subţire-Subţire-
4
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Subţire-Subţire-
5
Se toarnă vin alb în tigaie și se amestecă pentru a răzui fundul tigaiei. Se amestecă amestecul de conserve de piersici. Întoarceți cotletele în tigaie și întoarceți-le pentru a acoperi cu sosul. Reduceți focul la mediu scăzut și gătiți Cotletele de porc timp de aproximativ 8 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De PiersiciConserve De Piersici
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Subţire-Subţire-

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care îl puteți încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista