Cotlete Picante De Porc Glazurate Cu Piersici

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele Picante de porc glazurate cu piersici. Pentru $ 2.68 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 536 calorii, 29G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână pastă de chile, scorțișoară măcinată, conserve de piersici și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 46%. Încercați Cotlete Picante De Porc Glazurate Cu Piersici, Slow Cooker Picant Peach Glazurate Cotlete De Porc, și Cotlete De Porc Glazurate Cu Piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați împreună conservele de piersici, sosul Worcestershire și pasta de chile. Clătiți Cotletele de porc și uscați-le.
Presărați cotletele cu ghimbir, scorțișoară, sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Căutați cotletele timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Se toarnă vin alb în tigaie și se amestecă pentru a răzui fundul tigaiei. Se amestecă amestecul de conserve de piersici. Întoarceți cotletele în tigaie și întoarceți-le pentru a acoperi cu sosul. Reduceți focul la mediu scăzut și gătiți Cotletele de porc timp de aproximativ 8 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care îl puteți încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.