Cotlete Picante De Porc Glazurate Cu Piersici

Cotlete Picante De Porc Glazurate Cu Piersici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele Picante de porc glazurate cu piersici. Pentru $ 2.68 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 536 calorii, 29G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână pastă de chile, scorțișoară măcinată, conserve de piersici și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 46%. Încercați Cotlete Picante De Porc Glazurate Cu Piersici, Slow Cooker Picant Peach Glazurate Cotlete De Porc, și Cotlete De Porc Glazurate Cu Piersici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați împreună conservele de piersici, sosul Worcestershire și pasta de chile. Clătiți Cotletele de porc și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Conserve De PiersiciConserve De Piersici
Pastă De ChiliPastă De Chili
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Presărați cotletele cu ghimbir, scorțișoară, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Căutați cotletele timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se toarnă vin alb în tigaie și se amestecă pentru a răzui fundul tigaiei. Se amestecă amestecul de conserve de piersici. Întoarceți cotletele în tigaie și întoarceți-le pentru a acoperi cu sosul. Reduceți focul la mediu scăzut și gătiți Cotletele de porc timp de aproximativ 8 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De PiersiciConserve De Piersici
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care îl puteți încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista