Cotlete groase de porc cu mere condimentate și stafide

Cotlete groase de porc cu mere condimentate și stafide
Cotlete groase de porc cu mere condimentate și stafide este un fel principal fără gluten. Această rețetă face 4 porții cu 784 de calorii, 30 g de proteine și 30 g de grăsime fiecare. Pentru 3,97 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți zahăr brun, apă, mere Granny Smith și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 62 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 60%. Rețete similare sunt Dinner Tonight: Cotlete de porc tăiate groase cu mere și ceapă, Cotlete de porc cu mere condimentate și Cotlete de porc cu mere condimentate cu arțar.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Într-un bol de amestecare, combinați apa, zahărul brun, sarea de mare, concentratul de suc de mere, boabele de piper și cimbru. Se amestecă bine pentru a dizolva zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Concentrat De Suc De Mere Dezghețat, Neîndulcit1/4 Cană Concentrat De Suc De Mere Dezghețat, Neîndulcit
UmărUmăr
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
4
Transferați amestecul într-o pungă de plastic resigilabilă foarte mare. Scufundați cotletele de porc în saramură, sigilați punga și puneți-o la frigider timp de 2 ore pentru a înmune carnea. Nu puneți saramură mai mult decât atât, altfel carnea se va descompune prea mult și se va deveni moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
5
Scoateți cotletele de porc din saramură și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Se presară pe ambele părți ale cărnii sare și piper. Pune o tigaie grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați 3 stropi de ulei de măsline și puneți-l fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8
Puneți 2 cotlete de porc în tigaie (cel mai probabil doar 2 dintre aceste cotlete masive de porc se vor potrivi confortabil) și rumeniți 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Scoateți cotletele de porc într-o tavă mare; rumeniți cele 2 cotlete rămase și adăugați-le la celelalte din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
10
Introduceți tava la cuptor și prăjiți cotletele timp de 30 de minute. Carnea de porc este gata atunci când centrul este încă roz și temperatura internă arată 140 până la 145 de grade F atunci când este testată cu un termometru cu citire instantanee.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
11
În timp ce cotletele se gătesc, topește untul într-o tigaie curată la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Adăugați merele și cimbrul și acoperiți cu unt; gătiți și amestecați timp de 8 minute pentru a le da puțină culoare. Adăugați stafidele și adăugați sucul de mere, amestecând pentru a răzui bucățile maro. Se amestecă zahărul brun, scorțișoara, cuișoarele și muștarul uscat; se asezoneaza cu sare si piper. Stoarceți sucul de la lămâie pentru a trezi aroma și fierbeți timp de 10 minute sau până când merele se descompun și se înmoaie. Peste cotletele de porc se pun merele condimentate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
UmărUmăr
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Cotlet De PorcCotlet De Porc
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, rieslingul uscat completează adaosuri dulci precum muștarul cu miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Marimar Estate Don Miguel Vineyard Cristina Pinot Noir. Recenzătorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Marimar Estate Podgoria Don Miguel Cristina Pinot Noir
Marimar Estate Podgoria Don Miguel Cristina Pinot Noir
Acesta este un vin pentru învechire, dar plăcut de băut chiar acum. Nasul complex prezintă arome de mure, conserve de prune și lemn de santal. Gustul, larg și fără sudură, arată un echilibru perfect între fructele atractive și stejarul elegant. Aciditatea vie duce vinul până la capăt și asigură potențialul de învechire îndelungat al acestui vin magnific.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista