Cotlete Dulci De Porc Sufocate

Cotlete Dulci De Porc Sufocate
Cotletul de porc dulce sufocat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 667 calorii, 32g de proteine, și 52G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,05 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți rozmarin, cotlet de porc, pesmet panko și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și דל פחמימות, dieta. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cotlete De Porc Sufocate, Cotlete De Porc Sufocate, și Cotlete De Porc Sufocate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Înveliți ușor interiorul unui vas de copt cu unt sau înlocuitor de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Aranjați Cotletele de porc în vasul de copt pregătit; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Întindeți maioneza peste vârfurile fiecărei cotlete de porc cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
Cotlet De PorcCotlet De Porc
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Presărați pesmet panko peste maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
MaionezăMaioneză
5
Stropiți miere peste firimiturile de pâine. Condimentează fiecare cotlet cu rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
RozmarinRozmarin
MiereMiere
6
Coaceți Cotletele de porc în cuptorul preîncălzit până când nu mai sunt roz în centru, aproximativ 45 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista