Cotletele de vițel prăjite cu salată de plante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 670 calorii, 41G de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,09 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de frunze de pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma firimiturile de pâine uscată, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlete De Vițel Pâine Cu O Salată Tricoloră, Cotlete de vițel cu salată de rucola și roșii, și Cotlete de miel cu crustă de ierburi, cu o salată de sparanghel și năsturel.
Instrucțiuni
1
Puneți făina, ouăle și pesmetul în 3 boluri puțin adânci. Condimentați firimiturile de pâine cu sare și piper. Condimentați Cotletele de vițel cu sare și piper și pudrați-le cu făină, atingând excesul. Înmuiați cotletele în ouăle bătute și apoi în firimiturile de pâine, apăsând pentru a ajuta firimiturile de pâine să adere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Cotlet De Vițel
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Într-o tigaie foarte mare, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați jumătate din tăieturi și prăjiți la foc mare, rotind o dată, până devin aurii și fierte, aproximativ 3 minute.
4
Transferați tăieturile pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge. Repetați cu încă 1/4 cană de ulei de măsline și cotletele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
5
Într-un castron mediu, aruncați năsturelul cu pătrunjelul, tarhonul și arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină Locală
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Adăugați restul de 2 lingurițe de ulei de măsline și oțetul de vin roșu, condimentați ușor salata de plante cu sare și piper și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
7
Transferați cotletele în farfurii, acoperiți cu salata de plante și serviți imediat.