Cotlete de vițel la grătar și Radicchio cu sos de lămâie-Caper

Cotlete de vițel la grătar și Radicchio cu sos de lămâie-Caper
Cotletul de vițel la grătar și Radicchio cu sos de lămâie-Caper este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 633 calorii, 43G de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 3,22 USD pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați capere, frunze de radicchio, oțet balsamic și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlete De Vițel Cu Sos De Caper De Lămâie, Cotlet De Vițel Cu Lămâie-Pătrunjel La Grătar, și Cotlete de vițel la grătar cu sos de roșii Prosciutto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți 3 linguri de ulei de măsline și următoarele 5 ingrediente într-un castron mic pentru a amesteca. Condimentează sosul după gust cu sare și piper. Do AHEAD poate fi făcut cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Lăsați să stea la temperatura camerei.
3
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare) sau încălziți tigaia mare grea la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Periați Cotletele de vițel cu restul de 1 lingură de ulei de măsline; se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cotlete De VițelCotlete De Vițel
Ulei De MăslineUlei De Măsline
5
Așezați Cotletele de vițel pe grătar sau în tigaie și gătiți până la coacerea dorită, aproximativ 6 minute pe fiecare parte pentru mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De VițelCotlete De Vițel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Transferați pe platou.
7
Ungeți ușor radicchio cu puțin sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
SosSos
8
Așezați frunzele pe grătar sau în loturi în tigaie și gătiți doar până se ofilesc ușor, dar nu se rumenesc, apăsând ușor pentru a se aplatiza, aproximativ 45 de secunde până la 1 minut pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Împărțiți radicchio și Cotletele de vițel între farfurii. Puneți sosul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De VițelCotlete De Vițel
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
SosSos
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate37
Revista