Cotlete de vițel la grătar și Radicchio cu sos de lămâie-Caper

Cotlete de vițel la grătar și Radicchio cu sos de lămâie-Caper
Cotletul de vițel la grătar și Radicchio cu sos de lămâie-Caper este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 633 calorii, 43G de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 3,22 USD pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați capere, frunze de radicchio, oțet balsamic și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlete De Vițel Cu Sos De Caper De Lămâie, Cotlet De Vițel Cu Lămâie-Pătrunjel La Grătar, și Cotlete de vițel la grătar cu sos de roșii Prosciutto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți 3 linguri de ulei de măsline și următoarele 5 ingrediente într-un castron mic pentru a amesteca. Condimentează sosul după gust cu sare și piper. Do AHEAD poate fi făcut cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Lăsați să stea la temperatura camerei.
3
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare) sau încălziți tigaia mare grea la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Periați Cotletele de vițel cu restul de 1 lingură de ulei de măsline; se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cotlete De VițelCotlete De Vițel
Ulei De MăslineUlei De Măsline
5
Așezați Cotletele de vițel pe grătar sau în tigaie și gătiți până la coacerea dorită, aproximativ 6 minute pe fiecare parte pentru mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De VițelCotlete De Vițel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
6
Transferați pe platou.
7
Ungeți ușor radicchio cu puțin sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
SosSos
8
Așezați frunzele pe grătar sau în loturi în tigaie și gătiți doar până se ofilesc ușor, dar nu se rumenesc, apăsând ușor pentru a se aplatiza, aproximativ 45 de secunde până la 1 minut pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
9
Împărțiți radicchio și Cotletele de vițel între farfurii. Puneți sosul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De VițelCotlete De Vițel
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
SosSos
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate37
Revista