Cotlete de vițel la grătar și Radicchio cu sos de lămâie-Caper
Cotletul de vițel la grătar și Radicchio cu sos de lămâie-Caper este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 633 calorii, 43G de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 3,22 USD pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați capere, frunze de radicchio, oțet balsamic și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlete De Vițel Cu Sos De Caper De Lămâie, Cotlet De Vițel Cu Lămâie-Pătrunjel La Grătar, și Cotlete de vițel la grătar cu sos de roșii Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți 3 linguri de ulei de măsline și următoarele 5 ingrediente într-un castron mic pentru a amesteca. Condimentează sosul după gust cu sare și piper. Do AHEAD poate fi făcut cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare) sau încălziți tigaia mare grea la foc mediu-mare.
Periați Cotletele de vițel cu restul de 1 lingură de ulei de măsline; se presară sare și piper.
Așezați Cotletele de vițel pe grătar sau în tigaie și gătiți până la coacerea dorită, aproximativ 6 minute pe fiecare parte pentru mediu.
Ungeți ușor radicchio cu puțin sos.
Așezați frunzele pe grătar sau în loturi în tigaie și gătiți doar până se ofilesc ușor, dar nu se rumenesc, apăsând ușor pentru a se aplatiza, aproximativ 45 de secunde până la 1 minut pe fiecare parte.
Împărțiți radicchio și Cotletele de vițel între farfurii. Puneți sosul și serviți.