Cotlete de vițel la grătar și Radicchio cu sos de lămâie-Caper

Cotletele de vițel la grătar și Radicchio cu sos de lămâie-Caper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 634 calorii, 43G de proteine, și 49G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $3.33 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați frunze de radicchio, cotlete de coaste de vițel, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cotlete de vițel la grătar și Radicchio cu sos de lămâie-Caper, Cotlete De Vițel Cu Sos De Caper De Lămâie, și Cotlet De Vițel Cu Lămâie-Pătrunjel La Grătar.
Instrucțiuni
Bateți 3 linguri de ulei de măsline și următoarele 5 ingrediente într-un castron mic pentru a amesteca. Condimentează sosul după gust cu sare și piper. Do AHEAD poate fi făcut cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare) sau încălziți tigaia mare grea la foc mediu-mare.
Periați Cotletele de vițel cu restul de 1 lingură de ulei de măsline; se presară sare și piper.
Așezați Cotletele de vițel pe grătar sau în tigaie și gătiți până la coacerea dorită, aproximativ 6 minute pe fiecare parte pentru mediu.
Ungeți ușor radicchio cu puțin sos.
Așezați frunzele pe grătar sau în loturi în tigaie și gătiți doar până se ofilesc ușor, dar nu se rumenesc, apăsând ușor pentru a se aplatiza, aproximativ 45 de secunde până la 1 minut pe fiecare parte.
Împărțiți radicchio și Cotletele de vițel între farfurii. Puneți sosul și serviți.