Cotlete de vițel cu Prosciutto

Cotlete de vițel cu Prosciutto
Cotletul de vițel cu Prosciutto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 607 calorii, 16g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de pesmet, unt, cotlet de vițel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet de vițel la grătar cu sos de roșii Prosciutto, Ochi de coaste de vițel cu Prosciutto și Fontina, și Escalopi de vițel înveliți cu prosciutto, salvie și lămâie (saltimbocca).

Instrucțiuni

1
Condimentează fiecare cotlet cu sare și piper. Dragați fiecare cotlet mai întâi în făină, apoi în ou, apoi în pesmet. Asigurați-vă că acoperiți bine în fiecare etapă. Într-o tigaie mare, se încălzește uleiul de măsline și untul, se pun cotletele în tigaie și se rumenesc pe ambele părți. Odată ce cotletele sunt maro auriu, îndepărtați-le pe o farfurie și așezați o felie de prosciutto di Parma deasupra fiecărei cotlete fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
ProsciuttoProsciutto
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se presară ușor cu Parmigiano-Reggiano și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista