Cotlete de vițel cu Prosciutto

Cotletul de vițel cu Prosciutto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 607 calorii, 16g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de pesmet, unt, cotlet de vițel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet de vițel la grătar cu sos de roșii Prosciutto, Ochi de coaste de vițel cu Prosciutto și Fontina, și Escalopi de vițel înveliți cu prosciutto, salvie și lămâie (saltimbocca).
Instrucțiuni
Condimentează fiecare cotlet cu sare și piper. Dragați fiecare cotlet mai întâi în făină, apoi în ou, apoi în pesmet. Asigurați-vă că acoperiți bine în fiecare etapă. Într-o tigaie mare, se încălzește uleiul de măsline și untul, se pun cotletele în tigaie și se rumenesc pe ambele părți. Odată ce cotletele sunt maro auriu, îndepărtați-le pe o farfurie și așezați o felie de prosciutto di Parma deasupra fiecărei cotlete fierbinți.
Se presară ușor cu Parmigiano-Reggiano și se servește imediat.