Cotlete de vițel cu ciuperci înăbușite de vin
Cotletele de vițel cu ciuperci înăbușite de vin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 254 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,01 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 22 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână apă, făină, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Gambe De Vițel Înăbușite Cu Vin, Cotlete seitan fierte în sos de ciuperci și vin roșu, și Vițel, ciuperci sălbatice și vin roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați carnea de vită între 2 foi de folie de plastic grea și aplatizați până la grosimea de 1/8 inci, folosind un ciocan de carne sau un știft.
Tăiați în bucăți de dimensiuni de servire; bucăți de dragare în făină.
Încălziți 1 linguriță ulei o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate de vițel și gătiți 1 până la 1 1/2 minute pe fiecare parte.
Transferați vițelul într-un platou de servire; acoperiți și păstrați la cald. Repetați procedura cu uleiul rămas și carnea de vită.
Se adaugă ciupercile și ceapa în tigaie și se sotează 1 1/2 minute până se înmoaie.
Combinați bulionul de vită, Marsala și apa.
Adăugați în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Scoateți din căldură. Se amestecă roșiile, sarea și piperul.
Se toarnă sos de ciuperci peste vițel.
Se presară cu pătrunjel și se servește imediat.