Cotlete de vițel cu boabe de piper amestecate pe linte cu Rabe de Broccoli cu usturoi și brânză Pecorino Romano

Cotlete de vițel cu boabe de piper amestecate pe linte cu Rabe de Broccoli cu usturoi și brânză Pecorino Romano
Cotletele de vițel cu boabe de piper amestecate pe linte cu Rabe de Broccoli cu usturoi și brânză Pecorino Romano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 6.37 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 84G de proteine, 67g de grăsime, și un total de 1271 calorii. Dacă aveți boabe de piper măcinate grosier, morcov, rabe de broccoli și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pesto de muștar verde și usturoi prăjit cu brânză Pecorino-romano, Fiore cu Rabe de Broccoli, pui și brânză Pecorino, și Penne cu Rabe de Broccoli, nuci și Pecorino pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați slănina și gătiți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Scoateți slănina cu o lingură pliată și dați deoparte. Gatiti ceapa si morcovul in grasimea topita pana cand ceapa se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5
Adăugați 3 căni de apă și vin și dați la fiert. Se amestecă lintea, frunza de dafin și cimbru și se condimentează cu sare și piper, după gust. Acoperiți tigaia parțial și gătiți la foc mediu-mic, amestecând ocazional până când lintea este fragedă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
LinteLinte
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați apă suplimentară este necesară. Aruncați frunza de dafin și amestecați slănina rezervată și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Pentru Rabe de Broccoli cu usturoi și brânză Pecorino Romano: gătiți Rabe de broccoli în oală mare cu apă sărată clocotită timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino RomanoPecorino Romano
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Scurgeți și șocați în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
9
Se scurge din nou și se usucă.
10
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
12
Se adaugă rabe de broccoli și se sotează până se încălzește, se condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
13
Se ia de pe foc și se presară 4 linguri de brânză și se aruncă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
14
Se transferă într-un platou și se presară cu restul de 2 linguri de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1
Ungeți Cotletele de vițel pe 1 parte cu 2 linguri de ulei de măsline. Condimentează cu sare și dragă în amestecul de boabe de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cotlete De VițelCotlete De Vițel
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Încălziți lingura rămasă de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Căutați partea de piper de vițel în jos până se rumenesc, aproximativ 4 până la 5 minute. Reduceți căldura la mediu întoarceți cotletele și continuați să gătiți 4 până la 5 minute pentru o coacere medie-rară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți vițelul din tigaie. Creșteți căldura la mare, adăugați șobolani și gătiți până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați vin și reduceți până se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați stoc și gătiți până se reduce la jumătate. Rotiți untul și rozmarinul și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
6
Puneți carnea de vită peste linte și sosul de lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)

Ingrediente

113pachete de budincă instant cu ciocolată JELLObacon, tăiat în cuburi micibacon, tăiat în cuburi mici1igname, decojită și tăiată în felii groaseigname, decojită și tăiată în felii groase907pachete de budincă instant cu ciocolată JELLObroccoli rabe, tulpini dure decojitebroccoli rabe, tulpini dure decojite1lingura. otet de vin rosumorcov, tăiat finmorcov, tăiat fin3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin roșu secvin roșu sec1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec4creveți și cu venePătrunjel proaspăt tocat măruntPătrunjel proaspăt tocat mărunt11 lingură de oregano uscatrozmarin proaspăt tocat finrozmarin proaspăt tocat fin2crenguțecimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțitcimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțit2cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin5cuișoareusturoi, felii subțiriusturoi, felii subțiri4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibillinte, spălate și culeselinte, spălate și culese591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec11 lingură de oregano uscat1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1lingura. otet de vin rosuCeapa Spaniola, tocata maruntCeapa Spaniola, tocata marunt591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbrânză Pecorino Romano proaspăt rasăbrânză Pecorino Romano proaspăt rasă1ceapă eșalotă, tocată măruntceapă eșalotă, tocată mărunt11 lingură de oregano uscatunt rece nesăratunt rece nesărat907pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO3/4-inch gros cotlet de vițel cotlet fiecare)3/4-inch gros cotlet de vițel cotlet fiecare)8281 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 fâșie de coajă de lămâie1 fâșie de coajă de lămâie32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyboabe de piper amestecate grosier (roșu, roz, verde, negru)boabe de piper amestecate grosier (roșu, roz, verde, negru)
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista