Cotlete de vițel cu boabe de piper amestecate pe linte cu Rabe de Broccoli cu usturoi și brânză Pecorino Romano
Cotletele de vițel cu boabe de piper amestecate pe linte cu Rabe de Broccoli cu usturoi și brânză Pecorino Romano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 6.37 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 84G de proteine, 67g de grăsime, și un total de 1271 calorii. Dacă aveți boabe de piper măcinate grosier, morcov, rabe de broccoli și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pesto de muștar verde și usturoi prăjit cu brânză Pecorino-romano, Fiore cu Rabe de Broccoli, pui și brânză Pecorino, și Penne cu Rabe de Broccoli, nuci și Pecorino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați slănina și gătiți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
3
Scoateți slănina cu o lingură pliată și dați deoparte. Gatiti ceapa si morcovul in grasimea topita pana cand ceapa se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
5
Adăugați 3 căni de apă și vin și dați la fiert. Se amestecă lintea, frunza de dafin și cimbru și se condimentează cu sare și piper, după gust. Acoperiți tigaia parțial și gătiți la foc mediu-mic, amestecând ocazional până când lintea este fragedă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoi
Linte
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați apă suplimentară este necesară. Aruncați frunza de dafin și amestecați slănina rezervată și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Pentru Rabe de Broccoli cu usturoi și brânză Pecorino Romano: gătiți Rabe de broccoli în oală mare cu apă sărată clocotită timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino Romano
Rabe De Broccoli
Usturoi Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Scurgeți și șocați în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
9
Se scurge din nou și se usucă.
10
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
12
Se adaugă rabe de broccoli și se sotează până se încălzește, se condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Rabe De Broccoli
13
Se ia de pe foc și se presară 4 linguri de brânză și se aruncă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
14
Se transferă într-un platou și se presară cu restul de 2 linguri de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1
Ungeți Cotletele de vițel pe 1 parte cu 2 linguri de ulei de măsline. Condimentează cu sare și dragă în amestecul de boabe de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Cotlete De Vițel
Fripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Încălziți lingura rămasă de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Căutați partea de piper de vițel în jos până se rumenesc, aproximativ 4 până la 5 minute. Reduceți căldura la mediu întoarceți cotletele și continuați să gătiți 4 până la 5 minute pentru o coacere medie-rară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Scoateți vițelul din tigaie. Creșteți căldura la mare, adăugați șobolani și gătiți până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați vin și reduceți până se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați stoc și gătiți până se reduce la jumătate. Rotiți untul și rozmarinul și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Puneți carnea de vită peste linte și sosul de lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)