Cotlete de vițel cu ardei
Cotletele de vițel cu ardei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 3.61 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 44G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 531 calorii. Dacă aveți la îndemână ardei cherry, ardei cubanelle, cotlet de vițel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Cotlet de vițel cu ardei roșii, Cotlete De Vițel De Salvie, și Cotlete De Vițel De Anghinare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie cu mâner sigur pentru cuptor la foc mediu. Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Condimentează cotletele cu sare și piper. La tigaie fierbinte, se adaugă 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, 2 ture de tigaie, apoi cotletele. Se rumenesc vițelul timp de 2 minute pe fiecare parte, se scoate din tigaie pe o farfurie.
Adăugați o altă lingură de ulei de măsline extra-virgin în tigaie, apoi usturoiul și ardeii dulci. Gatiti usturoiul si ardeii dulci 3-5 minute pentru a se inmuia, apoi adaugati vinul in tigaie. Întoarceți cotletele în tigaie cu ardeii și transferați tigaia în cuptor. Gatiti cotletele si ardeii 12-15 minute pana cand sucurile se scurg aproape de os.
Scoateți tigaia din cuptor și adăugați ardei iute și un strop de suc de piper.
Transferați cotletele într-un platou de servire. Lingurați sucurile și ardeii uniform peste cotlet și garnisiți cu pătrunjel.