Cotlete de tigaie și orez
Cotlete Skillet și orez este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 441 calorii, 42G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână cotlet de porc tăiat în centru, ceapă, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma orezul alb cu gătit rapid, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Tigaie de umplutură și cotlete, Cotlete De Tigaie Din Sud, și Cotlet De Porc Skillet.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din cotlet. Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați cotlete și gătiți 2 minute pe fiecare parte.
Scoateți din tigaie; pune deoparte.
Combinați orezul și restul de 5 ingrediente în tigaie; aduceți la fierbere. Aranjați cotletele peste amestecul de orez. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 5 minute sau până când lichidul este absorbit și orezul este gata.