Cotlete de pui la grătar cu lămâie și piper negru și salată de rucola-roșii

Cotlete de pui la grătar cu lămâie și piper negru și salată de rucola-roșii
Cotletele de pui la grătar cu lămâie și piper negru și salată de rucola-roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.44 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 406 calorii, 37g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți parmigiano-reggiano subțire, ulei de măsline, oțet de vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 1 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Paillard de pui la grătar cu lămâie și piper negru și salată de rucola-roșii, Cotlete de vițel cu Arugulan și salată de roșii, și Salată de rucola cu pui prăjit, quinoa neagră și lămâie-tah pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună sucul de lămâie, 1/4 cană de ulei de măsline, șalotul și 1/4 linguriță de piper negru într-un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
2
Puneți fiecare piept de pui între foi de hârtie cerată sau folie de plastic cu un știft de rulare sau un ciocan la o grosime de 1/8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Adăugați puiul în vasul de copt, întoarceți-l pentru a acoperi, acoperi și Marina la frigider timp de cel puțin 30 de minute și până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Încălziți grătarul la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Scoateți puiul din marinată și condimentați pe ambele părți cu sare. Grătați timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc și tocmai se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
În timp ce puiul se gătește la grătar, combinați rucola, roșiile și ceapa, dacă folosiți, într-un bol mare. Aruncați cu oțetul și restul de 2 linguri de ulei și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Așezați fiecare cotlet de pui pe o farfurie mare și împărțiți deasupra salata de rucola-roșii. Topiți salata cu câteva așchii de brânză și o picătură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
DificultateExpert
Gata În1 h, 1 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista