Cotlete de pui cu sos de tigaie verde de măsline și coacăze
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de pui cu sos de măsline verzi și coacăze. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 429 calorii, 51G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,9 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, ulei de măsline, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Pulpe de pui cu sos verde de măsline, cireșe și Port, Cotlete De Porc Cu Salsa De Coacăz, și Filet mignon cu coacăz roșu-sos de boabe de piper verde.
Instrucțiuni
Într-o tigaie foarte mare, încălziți uleiul până la sclipire. Condimentați ușor Cotletele de pui cu sare și piper.
Adăugați jumătate din tăieturi în tigaie și gătiți la foc mare, rotind o dată, până se rumenesc ușor afară și se albesc pe tot parcursul, aproximativ 4 minute.
Transferați cotletele pe o farfurie. Repetați cu cotletele rămase.
Adăugați șalota în tigaie și gătiți la foc moderat până când este parfumată, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați bulionul și gătiți timp de 30 de secunde, răzuind bucățile rumenite.
Bateți muștarul și fierbeți până când stocul s-a redus la jumătate, aproximativ 3 minute.
Adăugați măslinele, coacăzele și caperele și fierbeți la foc moderat timp de 1 minut. Întoarceți puiul și orice sucuri acumulate în tigaie și fierbeți până se încălzește, aproximativ 1 minut.
Transferați puiul în farfurii. De pe foc, bateți untul în sos până se încorporează. Puneți sosul de coacăze de măsline peste Cotletele de pui și serviți imediat.