Cotlete de pui cu sos cremos Dijon

Cotlete de pui cu sos cremos Dijon
Cotletele de pui cu sos cremos Dijon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 273 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, ulei de măsline, șobolani și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de curcan cu sos de cidru-Dijon, Pui Cu Sos Cremos Dijon, și Pui Cu Sos Cremos De Muștar Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți jumătățile de piept de pui între 2 foi de folie de plastic; Lira la 1/2-inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
2
Presărați puiul cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ulei de măsline în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați puiul; sotati 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
6
Transferați pe un platou de servire.
7
Adăugați șobolani în tigaie; sotati timp de 2 minute. Se amestecă bulionul de pui și crenguța de rozmarin; se aduce la fierbere. Gatiti 2 minute. Se amestecă frișca; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Supă De PuiSupă De Pui
RozmarinRozmarin
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Scoateți din căldură și aruncați rozmarinul. Se amestecă muștarul Dijon. Lingura peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar DijonMuștar Dijon
RozmarinRozmarin
Pui întregPui întreg
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista