Cotlete de pui cu sos cremos Dijon

Cotletele de pui cu sos cremos Dijon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 273 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, ulei de măsline, șobolani și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de curcan cu sos de cidru-Dijon, Pui Cu Sos Cremos Dijon, și Pui Cu Sos Cremos De Muștar Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți jumătățile de piept de pui între 2 foi de folie de plastic; Lira la 1/2-inch grosime.
Presărați puiul cu sare și piper negru.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ulei de măsline în tigaie.
Adăugați puiul; sotati 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Transferați pe un platou de servire.
Adăugați șobolani în tigaie; sotati timp de 2 minute. Se amestecă bulionul de pui și crenguța de rozmarin; se aduce la fierbere. Gatiti 2 minute. Se amestecă frișca; gatiti 2 minute.
Scoateți din căldură și aruncați rozmarinul. Se amestecă muștarul Dijon. Lingura peste pui.