Cotlete De Pui Cu Lămâie-Salvie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de pui cu lămâie-salvie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 375 calorii. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați vin, unt, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete de porc cu pesmet de salvie și lămâie, Chiftele De Pui Pane Cu Salvie, și Cotlete De Pui Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați fiecare piept de pui pe jumătate orizontal pentru a face 2 tăieturi subțiri.
Se presară ușor cu apă, se așează între două foi de folie de plastic și se lira până la 1/4 inch grosime. Condimentează cu sare și piper.
Se toarnă puțină făină într-un vas puțin adânc și se condimentează cu sare. Bateți ușor ouăle cu sucul de lămâie într-un alt vas superficial.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Dragați tăieturile din făină, scuturând orice exces; scufundați în amestecul de lămâie-ou, acoperind ambele părți.
Adăugați cotletele în tigaie și gătiți până devin aurii pe fund, aproximativ 2 minute.
Adăugați frunzele de salvie în tigaie, apoi întoarceți cotletele și gătiți până devin aurii pe cealaltă parte, încă aproximativ 2 minute.
Transferați tăieturile și salvia pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Se toarnă orice ulei rămas din tigaie.
Adăugați vinul și bulionul de pui și gătiți la foc mediu-mare până se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Adăugați untul și rotiți până se topește.
Transferați puiul într-un platou. Se acoperă cu salvia prăjită și se strecoară cu sosul de tigaie.
Se servește cu pene de lămâie și boabe pe lateral.
Aruncați 2 căni de dovlecei de iarnă cubați și 1 halbă de roșii cherry cu ulei de măsline și sare pe o foaie de copt; prăjiți la 425 de grade F până se înmoaie, 25 de minute. Între timp, combinați 1 cană farro sau orz într-o cratiță cu 1/2 linguriță de sare, un vârf de fulgi de ardei roșu, o frunză de dafin și suficientă apă pentru a acoperi cu 1 inch. Se aduce la foc mic la foc mare, apoi se reduce focul la mediu scăzut și se gătește, neacoperit, până la al dente, 15 până la 20 de minute.
Scurgeți farro-ul (îndepărtați frunza de dafin) și aruncați cu dovlecelul, roșiile, 1 lingură de ulei de măsline și 3 linguri fiecare pătrunjel tocat și pecorino ras. Condimentează cu sare și piper.
Fotografie de Antonis Achilleos