Cotlete de porc și varză murată

Cotlete de porc și varză murată
Cotlete de porc și varză murată ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 103 calorii, 2 g de proteine și 7 g de grăsime fiecare. Pentru 58 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și luați cotlete de porc, ulei vegetal, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și 30 de ani. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 26%. Acest scor nu este atât de grozav. Ciocnii și cotlete: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlete de porc afumate cu slănină, măr și ceapă, cotlete de porc și varză murată și cotlete de porc și varză murată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încinge uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Se rumenesc cotletele pe toate părțile și se scot din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decorator Stropi, OptionalDecorator Stropi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
6 Fripturi De Porc Cu Os, Aproximativ 3 Kilograme6 Fripturi De Porc Cu Os, Aproximativ 3 Kilograme
2
Adăugați usturoiul, ceapa, varza murată, semințele de chimen, sucul de mere și sare și piper după gust în tigaia fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Este Disponibil)(panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Este Disponibil)
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
1 Portocală Medie, Nedecojită, Tocată Mărunt1 Portocală Medie, Nedecojită, Tocată Mărunt
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Muștar Galben, OpționalMuștar Galben, Opțional
Cremă De Brânză Simplă Sau Cremă De Brânză Vegetală, Tăiată în BucățiCremă De Brânză Simplă Sau Cremă De Brânză Vegetală, Tăiată în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Fripturi De Porc Cu Os, Aproximativ 3 Kilograme6 Fripturi De Porc Cu Os, Aproximativ 3 Kilograme
3
Se calesc timp de 3 până la 4 minute.
4
Așezați cotletele de porc rumenite deasupra amestecului de varză murată, acoperiți, reduceți focul la mic și gătiți timp de 20 de minute, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotlete de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, rieslingul uscat completează adaosuri dulci precum muștarul cu miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Barefoot Bubbly Pink Moscato cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finalul cremos și suculent!
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista