Cotlete de porc și sos de ceapă de muștar
Cotletele de porc și sosul de ceapă de muștar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 583 calorii, 48G de proteine, și 29G de grăsime per portie. Pentru $ 2.44 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 42 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți cotlete de porc, muștar picant-brun, sos de porc auriu campbell ' s și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Cotlet de porc în sos de ceapă, Cotlete de porc cu sos de ceapă, și Cotlete de porc în sos de ceapă de țară.
Instrucțiuni
Înveliți carnea de porc cu făina.
Încălziți uleiul într-o tigaie de 10 inci la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de porc și gătiți până se rumenesc bine pe ambele părți.
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți timp de 10 minute sau până când carnea de porc este gătită și ceapa este fragedă. Se amestecă sosul și muștarul și se gătește până când amestecul este fierbinte și clocotit.
Serviți carnea de porc și sosul cu cartofii.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca la Crema Russian River Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.