Cotlete de porc și orez cu aragaz lent

Cotlete de porc și orez cu aragaz lent
Cotletele de porc și orezul cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 587 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de castane de apă, orez brun, amestec de supă de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma orezul alb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlete de porc dulci în aragazul lent – 2 ingrediente Plus carnea de porc, Cotlete De Porc Cu Aragaz Lent, și Cotlete De Porc Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare la foc mediu, se rumenesc Cotletele de porc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Pulverizați ușor aragazul lent cu spray de gătit. Apoi puneți orezul brun și alb, ceapa, untul, mazărea, castanele de apă și ciupercile în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane De ApăCastane De Apă
Spray De GătitSpray De Gătit
Orez AlbOrez Alb
CiuperciCiuperci
UntUnt
CeapăCeapă
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Se toarnă apă, bulion și sos Worcestershire. Se amestecă amestecul de supă de ceapă, se condimentează cu piper și se acoperă cu cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Cotlet De PorcCotlet De Porc
PiperPiper
BulionBulion
ApăApă
4
Acoperiți și gătiți la setare scăzută timp de 7 până la 9 ore sau la setare ridicată timp de 4 până la 5 ore.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista