Cotlete de porc și orez
Cotletul de porc și orezul este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,03 USD pe porție. O porție conține 607 calorii, 41G de proteine, și 27G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este plăcută de 121 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de sare, ceapă, bulion de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cotlete de porc și orez, Cotlet De Porc Peste Orez, și Cotlete de porc și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-o tigaie medie, topiți untul la foc mediu-mic.
Se adaugă orezul și se sotează până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Întindeți orezul într - o caserolă de 9 pe 13 pe 2 inci.
Presărați Cotletele de porc cu sare și aranjați-le deasupra orezului.
Se toarnă bulionul și 2/3 cană de apă peste cotlet.
Întindeți inelele de ceapă peste cotlet și presărați-le cu ardeiul. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu și coaceți până când Cotletele de porc sunt fragede, aproximativ 45 de minute.
Schimbați cuptorul la fiert, adăugați un pic mai mult bulion dacă orezul este uscat și întoarceți vasul la cuptor pentru câteva minute până când carnea de porc se rumeneste.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.