Cotlete de porc și cartofi
Cotlete de porc Stovetop și cartofi necesită în jurul valorii de 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $2.05 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 380 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, lapte, cotlete de porc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Cotlete de porc și cartofi, Cotlete de porc cu mere, și Cotlet de porc și piure de cartofi.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie mare sau o tigaie cu spray de gătit antiaderent și cotlete maronii la foc mediu-mare.
Întoarceți cotletele și adăugați ceapa.
Strat felii de cartofi pe de cotlet si se presara cu sare si piper.
Combinați supa, apa și laptele.
Se toarnă amestecul de supă în tigaie.
Adăugați mai multă apă sau lapte dacă este necesar pentru a acoperi cartofii.
Acoperiți tigaia și gătiți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 45 de minute.