Cotlete de porc și cartofi

Cotlete de porc și cartofi
Cotlete de porc Stovetop și cartofi necesită în jurul valorii de 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $2.05 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 380 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, lapte, cotlete de porc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Cotlete de porc și cartofi, Cotlete de porc cu mere, și Cotlet de porc și piure de cartofi.

Instrucțiuni

1
Înveliți o tigaie mare sau o tigaie cu spray de gătit antiaderent și cotlete maronii la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Întoarceți cotletele și adăugați ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Strat felii de cartofi pe de cotlet si se presara cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
4
Combinați supa, apa și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
LapteLapte
SupăSupă
5
Se toarnă amestecul de supă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați mai multă apă sau lapte dacă este necesar pentru a acoperi cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
LapteLapte
7
Acoperiți tigaia și gătiți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista