Cotlete de porc înăbușite de toamnă

Cotlete de porc înăbușite de toamnă
Cotlete de porc de toamnă înăbușite necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 382 de calorii , 44 g de proteine și 16 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 2 și costă 3,52 USD per porție. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână suc de mere, oțet de cidru, salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 72% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlete de porc de toamnă , Cotlete de porc glazurate de toamnă și Gătit din Glossies: Cotlete de porc cu crustă de nucă cu orez sălbatic cu legume de toamnă .

Instrucțiuni

1
Stropiți carnea de porc cu sare și piper. Într-o tigaie antiaderentă, gătiți carnea în ulei timp de aproximativ 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenește; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Îndepărtați carnea; tine de cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
În aceeași tigaie, fierbeți ceapa și țelina timp de aproximativ 4 minute sau până când se înmoaie. Se amestecă cidru de mere, oțet și salvie. Întoarceți carnea în tigaie. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate28
Revista