Cotlete De Porc În Stil Fermă
Cotletul de porc în stil fermă este un lactate gratuit rețetă cu 6 porții. Pentru $ 3.53 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 523 calorii, 67g de proteine, și 21g de grăsime per portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați făină, cotlet de porc, ketchup și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete De Porc În Stil Coreean, Cotlete de porc în stil casnic, și Cotlete De Porc În Stil Mexican pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 4 ingrediente; sos de perie pe ambele părți ale cărnii de porc.
Se pune într-un aragaz lent de 5 litri și se toarnă sosul rămas peste carnea de porc.
Gatiti, acoperit, la minim 7 1/2 ore sau pana cand se inmoaie.
Scoateți din aragazul lent.
Degresați grăsimea din sos și amestecați făina până se îngroașă ușor.
Se servește peste cotlet de porc.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotlete de porc în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca de la A La Z Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.