Cotlete de porc umplute III ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 4 porții cu 458 de calorii , 34 g de proteine și 25 g de grăsime fiecare. Pentru 2,04 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită ceapă, sare, zahăr și cotlete de porc. 335 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Cu un scor de 81% , acest fel de mâncare este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlete de porc umplute la cuptor , Cotlete de porc umplute cu roșii și spanac și Cotlete de porc cu ananas la grătar .
Instrucțiuni
1
Faceți fâșii în cotlete de porc pentru a forma un buzunar în capătul gras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
2
Combinați pesmetul, zahărul, piperul, sarea, 3 linguri de unt topit, ceapa și pătrunjelul; amestecati bine. Umpleți cotletele cu generozitate și închideți frigărui cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/4 Cană De Grăsime De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Încălziți restul de 2 linguri de unt topit într-o tigaie. Rumeniți cotletele încet la foc mediu timp de 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați bulion de vită și fierbeți la foc mic timp de 30 de minute până se înmoaie, întorcând cotletele cel puțin o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
5
Scoateți scobitorii și turnați sucul din tigaie peste cotlete de porc înainte de servire.