Cotlete De Porc Umplute I
Cotlete de porc umplute s-ar putea să fiu o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 477 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Dacă aveți cotlet de porc, unt, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Rețete similare includ Cotlete De Porc Umplute, Cotlete de porc umplute III, și Cotlete De Porc Umplute.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-o tigaie, încălziți uleiul și rumeniți Cotletele de porc.
Așezați Cotletele de porc într-un vas de copt.
Într-un castron, aruncați cuburile de pâine, untul topit, bulionul de pui, țelina, ceapa și condimentele de pasăre împreună. Puneți movile îngrămădite din amestecul de pesmet pe Cotletele de porc.
Combinați crema de supă de ciuperci cu apa și turnați acest amestec peste umplutura și cotletul de porc.
Acoperiți și coaceți timp de 30 de minute.
Descoperiți și continuați să coaceți timp de 10 minute mai mult sau până când sucurile se limpezesc. Termometrul pentru carne trebuie să citească 145 grade F (63 grade C).