Cotlete De Porc Umplute I

Cotlete De Porc Umplute I
Cotlete de porc umplute s-ar putea să fiu o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 477 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Dacă aveți cotlet de porc, unt, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Rețete similare includ Cotlete De Porc Umplute, Cotlete de porc umplute III, și Cotlete De Porc Umplute.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o tigaie, încălziți uleiul și rumeniți Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Așezați Cotletele de porc într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Într-un castron, aruncați cuburile de pâine, untul topit, bulionul de pui, țelina, ceapa și condimentele de pasăre împreună. Puneți movile îngrămădite din amestecul de pesmet pe Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Păsări De CurteCondimente De Păsări De Curte
Supă De PuiSupă De Pui
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
Cotlet De PorcCotlet De Porc
UntUnt
țelinățelină
Movile BarMovile Bar
PâinePâine
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Combinați crema de supă de ciuperci cu apa și turnați acest amestec peste umplutura și cotletul de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
Cotlet De PorcCotlet De Porc
UmpluturăUmplutură
ApăApă
6
Acoperiți și coaceți timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Descoperiți și continuați să coaceți timp de 10 minute mai mult sau până când sucurile se limpezesc. Termometrul pentru carne trebuie să citească 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista