Cotlete de porc umplute cu spanac și ciuperci
Cotletele de porc umplute cu spanac și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă are 467 calorii, 24g de proteine, și 38g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 4,02 USD pe porție. Un amestec de spanac pentru bebeluși, usturoi, cotlet de coapse și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 60 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 81%. Încercați Cotlete de porc umplute cu ciuperci cu sos de vermut, Cotlete de porc umplute cu ciuperci și spanac, și Cotlete de porc umplute cu Fetan și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Pentru umplutură, topiți 1 lingură de unt la foc mediu într-o tigaie foarte mare. Gatiti ceapa, usturoiul si ciupercile in unt fierbinte timp de 5 pana la 7 minute sau pana cand ceapa este frageda si cea mai mare parte a lichidului este evaporata.
Adăugați spanacul, cimbrul, sarea de 1/2 linguriță și piperul de 1/8 linguriță în tigaie; gătiți timp de 2 minute sau doar până când spanacul este ofilit. Se amestecă cireșele și parmezanul.
Tăiați grăsimea din cotlet. Faceți un buzunar în fiecare cotlet tăind orizontal din partea grasă aproape până la osul din partea opusă. Împărțiți umplutura între buzunare în cotlet. Dacă este necesar, asigurați deschiderile cu scobitori din lemn.
Presărați cotletele cu sare și piper suplimentar.
Topiți cele 2 linguri de unt la foc mediu în aceeași tigaie. Gatiti cotletele in unt fierbinte timp de 4 minute sau pana se rumenesc, intorcand o data.
Așezați cotletele într-un singur strat într-un vas de copt suficient de mare pentru a ține cotletele.
Coaceți, neacoperit, timp de 30 până la 40 de minute sau până când sucurile se limpezesc și cotletele se înregistrează la 145 de grade F pe un termometru pentru carne.
[Sfat de curățare: după ce soba este rece, ștergeți orice stropi de ulei sau scurgeri cu șervețele dezinfectante Clorox*.]