Cotlete de porc umplute cu spanac și ciuperci

Cotlete de porc umplute cu spanac și ciuperci
Cotletele de porc umplute cu spanac și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă are 467 calorii, 24g de proteine, și 38g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 4,02 USD pe porție. Un amestec de spanac pentru bebeluși, usturoi, cotlet de coapse și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 60 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 81%. Încercați Cotlete de porc umplute cu ciuperci cu sos de vermut, Cotlete de porc umplute cu ciuperci și spanac, și Cotlete de porc umplute cu Fetan și spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Pentru umplutură, topiți 1 lingură de unt la foc mediu într-o tigaie foarte mare. Gatiti ceapa, usturoiul si ciupercile in unt fierbinte timp de 5 pana la 7 minute sau pana cand ceapa este frageda si cea mai mare parte a lichidului este evaporata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Adăugați spanacul, cimbrul, sarea de 1/2 linguriță și piperul de 1/8 linguriță în tigaie; gătiți timp de 2 minute sau doar până când spanacul este ofilit. Se amestecă cireșele și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Tăiați grăsimea din cotlet. Faceți un buzunar în fiecare cotlet tăind orizontal din partea grasă aproape până la osul din partea opusă. Împărțiți umplutura între buzunare în cotlet. Dacă este necesar, asigurați deschiderile cu scobitori din lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
4
Presărați cotletele cu sare și piper suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
5
Topiți cele 2 linguri de unt la foc mediu în aceeași tigaie. Gatiti cotletele in unt fierbinte timp de 4 minute sau pana se rumenesc, intorcand o data.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Așezați cotletele într-un singur strat într-un vas de copt suficient de mare pentru a ține cotletele.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Coaceți, neacoperit, timp de 30 până la 40 de minute sau până când sucurile se limpezesc și cotletele se înregistrează la 145 de grade F pe un termometru pentru carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
[Sfat de curățare: după ce soba este rece, ștergeți orice stropi de ulei sau scurgeri cu șervețele dezinfectante Clorox*.]
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista