Cotletele de porc umplute cu spanac și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă are 467 calorii, 24g de proteine, și 38g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 4,02 USD pe porție. Un amestec de spanac pentru bebeluși, usturoi, cotlet de coapse și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 60 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 81%. Încercați Cotlete de porc umplute cu ciuperci cu sos de vermut, Cotlete de porc umplute cu ciuperci și spanac, și Cotlete de porc umplute cu Fetan și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Pentru umplutură, topiți 1 lingură de unt la foc mediu într-o tigaie foarte mare. Gatiti ceapa, usturoiul si ciupercile in unt fierbinte timp de 5 pana la 7 minute sau pana cand ceapa este frageda si cea mai mare parte a lichidului este evaporata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați spanacul, cimbrul, sarea de 1/2 linguriță și piperul de 1/8 linguriță în tigaie; gătiți timp de 2 minute sau doar până când spanacul este ofilit. Se amestecă cireșele și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Tăiați grăsimea din cotlet. Faceți un buzunar în fiecare cotlet tăind orizontal din partea grasă aproape până la osul din partea opusă. Împărțiți umplutura între buzunare în cotlet. Dacă este necesar, asigurați deschiderile cu scobitori din lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
4
Presărați cotletele cu sare și piper suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
5
Topiți cele 2 linguri de unt la foc mediu în aceeași tigaie. Gatiti cotletele in unt fierbinte timp de 4 minute sau pana se rumenesc, intorcand o data.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Așezați cotletele într-un singur strat într-un vas de copt suficient de mare pentru a ține cotletele.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Coaceți, neacoperit, timp de 30 până la 40 de minute sau până când sucurile se limpezesc și cotletele se înregistrează la 145 de grade F pe un termometru pentru carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
[Sfat de curățare: după ce soba este rece, ștergeți orice stropi de ulei sau scurgeri cu șervețele dezinfectante Clorox*.]