Cotlete de porc umplute cu roșii uscate la soare și spanac
Cotletele de porc umplute cu roșii uscate la soare și spanac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 324 calorii, 32g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $ 3.15 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 52 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, roșii uscate la soare, cotlete de porc tăiate în centru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Încercați Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Cotlete de porc umplute cu roșii și spanac, și Piept de pui umplut cu brânză de capră, roșii uscate la soare și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați usturoiul și gătiți până la parfum, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Adăugați roșiile uscate la soare, spanacul, sarea, piperul și cimbrul. Gatiti pana se combina, inca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Transferați amestecul într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Adăugați brânza de capră și crema de brânză. Se amestecă pentru a combina și a pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu Bomboane
Brânză De Capră
7
Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia un buzunar în cea mai groasă porție a cotletului de porc. Umpleți fiecare buzunar cu 1/4 din amestecul de spanac și roșii uscate la soare și închideți carnea de porc în jurul umpluturii. Condimentează exteriorul cărnii de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Cotlet De Porc
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
8
Într-un castron mic combinați bulionul de pui, coaja de lămâie, sucul de lămâie și muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Pentru Ungerea Insertului
Nonpareils Argintii
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare. Când tigaia este fierbinte adăugați carnea de porc. Gatiti pana se rumenesc si gatiti, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Transferați carnea de porc într-o farfurie laterală și cort cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
11
Adăugați amestecul de bulion de pui în tigaie la foc mediu-mare. Răzuiți bucățile maronii de pe fundul tigaiei în timp ce bulionul de pui fierbe. Reduceți bulionul la jumătate pentru a face un sos ușor, aproximativ 8 minute. Puneți puțin sos peste carnea de porc înainte de servire.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.