Cotlete de porc umplute cu Pesto cu ceapă caramelizată

Cotletele de porc umplute cu Pesto cu ceapă caramelizată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 463 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 2 și costă $2.62 pe portie. Un amestec de pesto buitoni, boia de ardei, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Încercați Cotlet De Porc Cu Ceapă Caramelizată, Pere și ceapă caramelizată cotlet de porc, și Cotletele de porc înăbușite în ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Tăiați fiecare cotlet de porc orizontal trei sferturi din drum prin carne creând un buzunar, având grijă să nu tăiați până la capăt. Frecați Cotletele de porc cu chimen, boia și sare. Umpleți fiecare cotlet de porc cu 1 lingură pesto; fixați cu murături din lemn.
Încălziți uleiul într-o tigaie medie, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; gatiti, amestecand continuu, timp de 5 minute.
Adăugați Cotletele de porc; gatiti 1 minut pe fiecare parte pana se rumenesc.
Coaceți Cotletele de porc și ceapa timp de 15 până la 20 de minute sau până când carnea de porc este gătită.
Îndepărtați murăturile din lemn; se acoperă cu restul de 3 linguri pesto.