Cotlete De Porc Umplute Cu Orez Sălbatic La Grătar
Cotletele de porc umplute cu orez sălbatic la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 511 calorii, 63G de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $5.17 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână țelină, ceapă verde, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma migdalele, puteți urma acest fel principal cu Clafouti de cireșe proaspete cu migdale ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Muschi De Porc Umplut Cu Orez Sălbatic, Gătit din Glossies: cotlet de porc cu coajă de nucă cu orez sălbatic de legume de toamnă, și Cotlet De Porc Umplut Cu Orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. În tigaie de 8 inci, topiți untul la foc mediu. Gatiti telina si ceapa in unt, amestecand frecvent, pana cand telina este crocanta. Se amestecă orezul, migdalele, sarea și piperul până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Migdale
Unt
țelină
Ceapă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Tăiați un buzunar adânc orizontal în fiecare cotlet de porc pe partea cea mai cărnoasă a osului. Apăsați aproximativ 1/3 cană de umplutură în fiecare buzunar. Asigurați deschiderile cu scobitori. Într-un castron mic, amestecați conservele de caise, vinul și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Caise
Cotlet De Porc
Scorțișoară
Umplutură
Os
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Bol
3
Acoperiți și grătați carnea de porc la foc mediu-mic 40 până la 45 de minute, perindând ocazional cu amestec de conserve și rotind de 2 sau 3 ori, până când carnea de porc este fragedă și ușor roz atunci când este tăiată lângă os pe părțile neumplute ale cotletelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conservă
Os
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Scoateți scobitorii. Aruncați orice amestec de conserve rămas.
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.