Cotlete De Porc Umplute Cu Orez Sălbatic La Grătar

Cotletele de porc umplute cu orez sălbatic la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 511 calorii, 63G de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $5.17 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână țelină, ceapă verde, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma migdalele, puteți urma acest fel principal cu Clafouti de cireșe proaspete cu migdale ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Muschi De Porc Umplut Cu Orez Sălbatic, Gătit din Glossies: cotlet de porc cu coajă de nucă cu orez sălbatic de legume de toamnă, și Cotlet De Porc Umplut Cu Orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. În tigaie de 8 inci, topiți untul la foc mediu. Gatiti telina si ceapa in unt, amestecand frecvent, pana cand telina este crocanta. Se amestecă orezul, migdalele, sarea și piperul până se omogenizează bine.
Tăiați un buzunar adânc orizontal în fiecare cotlet de porc pe partea cea mai cărnoasă a osului. Apăsați aproximativ 1/3 cană de umplutură în fiecare buzunar. Asigurați deschiderile cu scobitori. Într-un castron mic, amestecați conservele de caise, vinul și scorțișoara.
Acoperiți și grătați carnea de porc la foc mediu-mic 40 până la 45 de minute, perindând ocazional cu amestec de conserve și rotind de 2 sau 3 ori, până când carnea de porc este fragedă și ușor roz atunci când este tăiată lângă os pe părțile neumplute ale cotletelor.
Scoateți scobitorii. Aruncați orice amestec de conserve rămas.