Cotletele de porc umplute cu miere-rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.94 pe portie. O porție conține 345 calorii, 26g de proteine, și 18g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 15 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlete mari de porc groase umplute cu rozmarin, ciuperci și brânză de capră, Cotlete de miel de usturoi și rozmarin cu glazură de cidru de miere, și Cotlet De Porc Rozmarin.
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laguna Winery Russian River Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.