Cotlete de porc umplute cu Kielbasa și varză murată
Cotletele de porc umplute cu Kielbasan și varză murată durează aproximativ 2 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 767 calorii, 61G de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $5.26 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 178 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, varză murată, frunze subțiri de salvie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură de porc cu varză murată și Kielbasa, Bate și cotlet: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, și Cotlet de porc și varză murată.
Instrucțiuni
1
Faceți umplutura: într-o tigaie grea gătiți ceapa, usturoiul și salvia în unt la foc mic, amestecând, până când ceapa se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați pesmetul și sarea și piperul după gust. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Umpleți Cotletele de porc: cu un cuțit de tăiat, faceți o incizie orizontală lungă de 3/4 inci de-a lungul părții grase a fiecărui cotlet și tăiați un buzunar larg adânc în cotlet, mișcând cuțitul înainte și înapoi cu atenție prin incizie. Umpleți cotletele cu umplutura. Bateți cotletele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Rumeniti cotletele: intr-un cuptor olandez mare, incalziti uleiul la foc mediu. Rumeniți cotletele pe ambele părți, scoțând cotletele din tigaie pe o farfurie când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați feliile de kielbasa în tigaie, rumenindu-le ușor pe ambele părți, îndepărtându-le pe o altă farfurie când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kielbasa
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
1
Se toarnă toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime. În grăsimea rămasă gătiți ceapa la foc mediu, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1
Adăugați jumătate din varză murată, întinzând-o pentru a forma un strat pe fundul tigaiei. Acoperiți varza murată cu Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3
Adăugați kielbasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kielbasa
4
Întindeți varza murată rămasă peste cotlete și kielbasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Kielbasa
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Adăugați vinul, bulionul și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Simmer: aduceți lichidul la foc mic și fierbeți amestecul, acoperit timp de 1 1/2 ore sau până când cotletele sunt fragede. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
7
Transferați cotletele și kielbasa pe o farfurie; acoperiți cu folie și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kielbasa
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Adăugați amestecul de salvie și amidon de porumb la varza murată:
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
1/2 Crenguță Rozmarin
9
Adăugați salvia în amestecul de varză murată, aduceți amestecul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
1/2 Crenguță Rozmarin
10
Adăugați amestecul de amidon de porumb în varza murată. Se amestecă și se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
11
Serviți: puneți varza murată pe o farfurie mare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
12
Așezați cotletele și kielbasa deasupra varză murată, presărați pătrunjel proaspăt.