Cotlete de porc umplute cu Kielbasa și varză murată
Cotletele de porc umplute cu Kielbasan și varză murată durează aproximativ 2 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 767 calorii, 61G de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $5.26 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 178 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, varză murată, frunze subțiri de salvie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură de porc cu varză murată și Kielbasa, Bate și cotlet: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, și Cotlet de porc și varză murată.
Instrucțiuni
1
Faceți umplutura: într-o tigaie grea gătiți ceapa, usturoiul și salvia în unt la foc mic, amestecând, până când ceapa se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Căpșuni La Picior
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați pesmetul și sarea și piperul după gust. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Umpleți Cotletele de porc: cu un cuțit de tăiat, faceți o incizie orizontală lungă de 3/4 inci de-a lungul părții grase a fiecărui cotlet și tăiați un buzunar larg adânc în cotlet, mișcând cuțitul înainte și înapoi cu atenție prin incizie. Umpleți cotletele cu umplutura. Bateți cotletele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Rumeniti cotletele: intr-un cuptor olandez mare, incalziti uleiul la foc mediu. Rumeniți cotletele pe ambele părți, scoțând cotletele din tigaie pe o farfurie când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați feliile de kielbasa în tigaie, rumenindu-le ușor pe ambele părți, îndepărtându-le pe o altă farfurie când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kielbasa
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Se toarnă toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime. În grăsimea rămasă gătiți ceapa la foc mediu, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1
Adăugați jumătate din varză murată, întinzând-o pentru a forma un strat pe fundul tigaiei. Acoperiți varza murată cu Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3
Adăugați kielbasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kielbasa
4
Întindeți varza murată rămasă peste cotlete și kielbasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Kielbasa
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
5
Adăugați vinul, bulionul și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Simmer: aduceți lichidul la foc mic și fierbeți amestecul, acoperit timp de 1 1/2 ore sau până când cotletele sunt fragede. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
7
Transferați cotletele și kielbasa pe o farfurie; acoperiți cu folie și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kielbasa
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
8
Adăugați amestecul de salvie și amidon de porumb la varza murată:
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
9
Adăugați salvia în amestecul de varză murată, aduceți amestecul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
10
Adăugați amestecul de amidon de porumb în varza murată. Se amestecă și se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
11
Serviți: puneți varza murată pe o farfurie mare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
12
Așezați cotletele și kielbasa deasupra varză murată, presărați pătrunjel proaspăt.