Cotlete de porc umplute cu grâu

Cotletele de porc umplute cu crupe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 757 calorii, 52G de proteine, și 59G de grăsime. Pentru $ 2.46 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână piper, praf de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 51 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlete și crupe de porc sufocate, Cotlete de porc cu grâu și sos de ochi roșii, și Grătar-cotlet de porc frecat și crupe de Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Configurați grătarul pentru grătarul direct. Când cărbunii sunt albi fierbinți, întindeți-i uniform și așezați grătarul deasupra pentru a încălzi. Între timp, umpleți fiecare cotlet de porc cu cârnați și frecați carnea din belșug cu condimente de casă. Asigurați fiecare cotlet de porc cu o frigăruie de lemn sau scobitori (nu uitați să îndepărtați înainte de servire).
Perie ulei pe grătar grătar pentru a preveni lipirea.
Așezați Cotletele de porc pe grătar și grătați până se rumenesc frumos, aproximativ 5 până la 6 minute. Rotiți și repetați procesul. O temperatură internă de 160 grade F este recomandată pentru carnea de porc. Asigurați-vă că umplutura de cârnați și cotletul de porc sunt bine gătite.
Combinați toate ingredientele într-un castron mic.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Aubert Lauren Vineyard Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 139 de dolari pe sticlă.
![Aubert Lauren Vineyard Chardonnay]()
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay din 2011 amintește întotdeauna de un amestec ipotetic de epocă Sonoma Coast întâlnește Burgundia albă. Acest Lauren din 2011 este clar în mod natural, cu nuanțe de clorofilă verde pe margine. Aromaticele sunt Lauren clasice cu nuanțe de lămâie-minerale, pere uscate și chiar unele tonuri de ceai verde. Aromele pronunțate ale fructelor și mineralelor dau un sentiment organic de loc. Buchetul este multi-fațetat, cu indicii de produse coapte cu mere și pietre umede. Senzația de gură prezintă o notă de top a glicerinei, urmată de o structură acidă găsită doar la Lauren.Vinul are o ușoară claritate neclară care arată angajamentul lui Aubert față de vinificația intervențională minimă.