Cotlete de porc umplute cu cârnați și piersici
Cotlete de porc umplute cu cârnați și piersici ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 4,82 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 84 g de proteine, 54 g de grăsimi și un total de 860 de calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Un amestec de piper, salvie, brânză Monterey Jack și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 72%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ cotlete de porc umplute cu piersici, cotlete de porc cu piersici și cotlete de porc cu vârf de piersici.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Încinge 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați fulgii de ardei și gătiți timp de 30 de secunde.
Adăugați cârnații și rumeniți, rupând carnea cu o furculiță, timp de aproximativ 3 minute. Se amestecă salvia și se fierbe încă 1 minut.
Se toarnă grăsimea și se transferă cârnații într-un bol. Se amestecă piersicile, brânza și ardeiul.
Cu un cuțit ascuțit, tăiați un buzunar în lateralul fiecărei cotlete, tăind pe orizontală, aproape până la cealaltă parte. Asezonați cu sare și piper suplimentar, apoi umpleți cotletele generos cu umplutură.
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, lucrând în 2 reprize dacă este necesar, încălziți restul de 4 linguri de ulei până când este foarte fierbinte. Se prăjesc cotletele pe o parte până se rumenesc, 3 până la 4 minute. Întoarceți cotletele și transferați tigaia la cuptor pentru a termina gătitul, încă 20 până la 25 de minute.
Se serveste imediat, cu lingura peste orice umplutura care ar putea cadea.