Cotlete de porc umplute cu ciuperci cu sos vermut
Cotlete de porc umplute cu ciuperci cu sos vermut necesită aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 2 porții cu 710 calorii , 67 g de proteine și 34 g de grăsime fiecare. Pentru 3,58 USD per porție , această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și luați cotlete de porc, unt, eșalotă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten . Cu un scor de 81% , acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Fileuri de biban cu sos de creveți și vermut , Cotlete de porc umplute la cuptor și Cotlete de porc umplute cu roșii și spanac .
Instrucțiuni
Încinge cuptorul la 400 de grade F și aranjează un suport în treimea superioară.
Uscați cotletele de porc cu prosoape de hârtie și puneți-le pe o masă de tăiat. Folosind un cuțit mic, tăiați o deschidere de 2 inci orizontală pe placa de tăiat, la jumătatea cărnii din fiecare cotlet. Mișcați cuțitul înainte și înapoi cu o mișcare de ventilator pentru a deschide interiorul buzunarelui fără a lărgi în mod semnificativ deschiderea. (Nu doriți să străpungeți carnea, ci pur și simplu să creați un buzunar pentru umplutură.)
Ungeți exteriorul cotletelor cu ulei, asezonați bine cu sare și piper negru proaspăt măcinat, după gust, și lăsați deoparte până când umplutura este gata.
Încinge 1 lingură de ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-înalt. Când uleiul strălucește, se adaugă șalota și se fierbe până se înmoaie.
Adăugați ciupercile, asezonați bine cu sare și piper negru proaspăt măcinat și gătiți, amestecând rar, până se rumenesc, aproximativ 10 minute. Se amestecă pătrunjelul și se scoate pe o farfurie pentru a se răci ușor. Ștergeți tigaia și puneți-o înapoi pe aragaz la foc mediu-înalt. Gustați umplutura și ajustați condimentele, după cum este necesar. Umpleți jumătate din amestecul de ciuperci în buzunarul fiecărei cotlete. Dacă umplutura cade, asigurați cotletele închise cu scobitori.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie la foc mediu. Când uleiul strălucește, aranjați cotletele umplute în tigaie și gătiți până se rumenesc, aproximativ 4 minute. Întoarceți cotletele pe cealaltă parte și transferați tava la cuptor.
Coaceți până când carnea de porc este gătită și un termometru cu citire instantanee, introdus în centrul cotletelor, înregistrează 160 de grade F, aproximativ 12 până la 15 minute.
Scoateți tava din cuptor și lăsați carnea de porc deoparte pe farfurii de servire să se odihnească. Pune tigaia pe aragaz la foc mediu si adauga vermut. Gătiți, răzuind bucățile de pe fundul cratiței cu o spatulă, până când mirosul de alcool este gătit și se reduce ușor, aproximativ 1 minut.
Se ia cratita de pe foc, se adauga untul si se lasa sa se topeasca. Gustați sosul și ajustați condimentele.
Stropiți sosul peste cotlete și serviți cu un gratinat, piure de cartofi sau mămăligă, dacă doriți.