Cotlete de porc umplute cu ciuperci cu sos vermut

Cotlete de porc umplute cu ciuperci cu sos vermut
Cotlete de porc umplute cu ciuperci cu sos vermut necesită aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 2 porții cu 710 calorii , 67 g de proteine și 34 g de grăsime fiecare. Pentru 3,58 USD per porție , această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și luați cotlete de porc, unt, eșalotă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten . Cu un scor de 81% , acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Fileuri de biban cu sos de creveți și vermut , Cotlete de porc umplute la cuptor și Cotlete de porc umplute cu roșii și spanac .

Instrucțiuni

1
Încinge cuptorul la 400 de grade F și aranjează un suport în treimea superioară.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier
2
Uscați cotletele de porc cu prosoape de hârtie și puneți-le pe o masă de tăiat. Folosind un cuțit mic, tăiați o deschidere de 2 inci orizontală pe placa de tăiat, la jumătatea cărnii din fiecare cotlet. Mișcați cuțitul înainte și înapoi cu o mișcare de ventilator pentru a deschide interiorul buzunarelui fără a lărgi în mod semnificativ deschiderea. (Nu doriți să străpungeți carnea, ci pur și simplu să creați un buzunar pentru umplutură.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Ungeți exteriorul cotletelor cu ulei, asezonați bine cu sare și piper negru proaspăt măcinat, după gust, și lăsați deoparte până când umplutura este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
4
Încinge 1 lingură de ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-înalt. Când uleiul strălucește, se adaugă șalota și se fierbe până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ciupercile, asezonați bine cu sare și piper negru proaspăt măcinat și gătiți, amestecând rar, până se rumenesc, aproximativ 10 minute. Se amestecă pătrunjelul și se scoate pe o farfurie pentru a se răci ușor. Ștergeți tigaia și puneți-o înapoi pe aragaz la foc mediu-înalt. Gustați umplutura și ajustați condimentele, după cum este necesar. Umpleți jumătate din amestecul de ciuperci în buzunarul fiecărei cotlete. Dacă umplutura cade, asigurați cotletele închise cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
6
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie la foc mediu. Când uleiul strălucește, aranjați cotletele umplute în tigaie și gătiți până se rumenesc, aproximativ 4 minute. Întoarceți cotletele pe cealaltă parte și transferați tava la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Coaceți până când carnea de porc este gătită și un termometru cu citire instantanee, introdus în centrul cotletelor, înregistrează 160 de grade F, aproximativ 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți tava din cuptor și lăsați carnea de porc deoparte pe farfurii de servire să se odihnească. Pune tigaia pe aragaz la foc mediu si adauga vermut. Gătiți, răzuind bucățile de pe fundul cratiței cu o spatulă, până când mirosul de alcool este gătit și se reduce ușor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
AlcoolAlcool
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Se ia cratita de pe foc, se adauga untul si se lasa sa se topeasca. Gustați sosul și ajustați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Stropiți sosul peste cotlete și serviți cu un gratinat, piure de cartofi sau mămăligă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate37
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista