Cotlete de porc umplute cu afine

Cotletele de porc umplute cu afine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 458 calorii. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de cotlet de porc, bulion de pui, suc de afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Cotlete de porc umplute cu afine, Cotlet de porc cu afine, și Cotlet De Porc Cu Afine (Crock Pot).
Instrucțiuni
Pentru a pregăti umplutura de afine: înmuiați 1 cană de afine uscate în apa clocotită timp de 20 de minute.
Scurgeți afinele, rezervând 1/4 cană de apă.
Așezați afine, apă rezervată, 2 linguri de nuci de pin, scorțișoară, cuișoare și 1 lingură de zahăr brun într-un robot de bucătărie. Procesați până se toacă fin; pus deoparte.
Aduceți bulionul de pui la fiert la foc mare. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până când bulionul de pui s-a redus la jumătate din volumul inițial, aproximativ 15 minute.
Adăugați vinul alb, vinul roșu, sucul de afine și 1 lingură de zahăr brun. Continuați să gătiți până când sosul s-a redus din nou la jumătate, aproximativ 10 minute. Păstrați cald.
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C).
Tăiați un buzunar în partea laterală a fiecărui cotlet de porc, aproximativ 3/4 din drum. Umpleți fiecare cotlet de porc cu amestecul de afine uscate, apoi condimentați pe toate părțile cu sare și piper după gust.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare, până când începe să fumeze. Gatiti Cotletele de porc pe o parte pana se rumenesc, 3 pana la 4 minute. Întoarceți Cotletele de porc și gătiți încă câteva minute până se rumenesc și pe cealaltă parte.
Se toarnă 1 cană de sos în tigaie și se aduce la foc mic.
Așezați tigaia în cuptorul preîncălzit și coaceți până când carnea de porc nu mai este roz în centru, 8 până la 10 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 145 grade F (63 grade C).
Pentru a servi, așezați fiecare cotlet de porc pe o farfurie încălzită și lingurați sosul din tigaie deasupra.
Presărați Cotletele de porc cu 2 linguri de afine uscate și 2 linguri de nuci de pin prăjite pentru decorare.
Se servește cu sosul de afine rămas.