Cotlete de porc umplute cu afine

Cotlete de porc umplute cu afine
Cotletele de porc umplute cu afine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 458 calorii. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de cotlet de porc, bulion de pui, suc de afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Cotlete de porc umplute cu afine, Cotlet de porc cu afine, și Cotlet De Porc Cu Afine (Crock Pot).

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti umplutura de afine: înmuiați 1 cană de afine uscate în apa clocotită timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
AfineAfine
ApăApă
2
Scurgeți afinele, rezervând 1/4 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
ApăApă
3
Așezați afine, apă rezervată, 2 linguri de nuci de pin, scorțișoară, cuișoare și 1 lingură de zahăr brun într-un robot de bucătărie. Procesați până se toacă fin; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
AfineAfine
Nuci De PinNuci De Pin
ScorțișoarăScorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Aduceți bulionul de pui la fiert la foc mare. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până când bulionul de pui s-a redus la jumătate din volumul inițial, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
5
Adăugați vinul alb, vinul roșu, sucul de afine și 1 lingură de zahăr brun. Continuați să gătiți până când sosul s-a redus din nou la jumătate, aproximativ 10 minute. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AfineSuc De Afine
Zahăr BrunZahăr Brun
Vin AlbVin Alb
Vin RoșuVin Roșu
SosSos
6
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Tăiați un buzunar în partea laterală a fiecărui cotlet de porc, aproximativ 3/4 din drum. Umpleți fiecare cotlet de porc cu amestecul de afine uscate, apoi condimentați pe toate părțile cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
AfineAfine
Cotlet De PorcCotlet De Porc
8
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare, până când începe să fumeze. Gatiti Cotletele de porc pe o parte pana se rumenesc, 3 pana la 4 minute. Întoarceți Cotletele de porc și gătiți încă câteva minute până se rumenesc și pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se toarnă 1 cană de sos în tigaie și se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Așezați tigaia în cuptorul preîncălzit și coaceți până când carnea de porc nu mai este roz în centru, 8 până la 10 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Pentru a servi, așezați fiecare cotlet de porc pe o farfurie încălzită și lingurați sosul din tigaie deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Presărați Cotletele de porc cu 2 linguri de afine uscate și 2 linguri de nuci de pin prăjite pentru decorare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Nuci De PinNuci De Pin
13
Se servește cu sosul de afine rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiCrăciun
Revista