Cotlete De Porc Umplute

Cotlete De Porc Umplute
Nevoie de o curs principal fără lactate? Cotletele de porc umplute ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 371 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,07 USD pe porție. 32 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați Cotletele de porc, uleiul vegetal, prazul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi mărul granny smith, puteți urma acest fel principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + un fel Granola Giveaway ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Cotlete De Porc Umplute, Cotlete De Porc Umplute, și Cotlete De Porc Umplute.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați prazul și mărul și sotati 4 minute, până când sunt fragede și aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
PrazPraz
4
Adăugați oregano, rozmarin și sare și piper, după gust și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
RozmarinRozmarin
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
5
Transferați amestecul într-un castron mare și adăugați cuburi de pâine și bulion de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se amestecă bine și se lasă deoparte.
7
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați buzunarele în cotlete, tăind orizontal în lateral și aproape în cealaltă parte. Condimentează exteriorul cu sare și piper. Umpleți cotletele cu amestec de mere, permițând umpluturii să se reverse din buzunare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UmpluturăUmplutură
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
8
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați Cotletele de porc și căutați pe 1 parte până se rumenesc, 3 până la 4 minute. Răsturnați cotletele și transferați-le în cuptor pentru a termina de gătit timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista