Cotlete de porc sărate cu cidru cu unt de slănină de nucă și mere și dovlecei de Butternut Tian
Cotlete de porc murate-cidru cu unt de nuc-Bacon și mere și Butternut suc de fructe Tian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 644 calorii, 55g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.67 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți dovlecei de butternut, bulion de pui mai puțin sodiu, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlete De Porc Murate Cu Cidru De Mere, Cotlete de porc sărate cu cidru cu Rețetă de chutney de arțar-slănină, și Cotlete De Porc Cu Cidru.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti carnea de porc, combinați 5 căni de cidru de mere, 2 căni de apă și 1/3 cană de sare kosher într-un bol mare; se amestecă până se dizolvă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați cotletul de porc în amestecul de cidru; acoperiți și refrigerați 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
3
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Pentru a pregăti tian, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ciorbă, jalapeo și usturoi în tigaie; sotati 3 minute sau până când se ofilesc, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Chard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Strat jumătate de suc de fructe, mere, cartofi, și amestec chard într-un vas de copt în condiții de siguranță broiler superficial 2-quart acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Cuțit De Toaletă
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Chard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
7
Presărați legumele cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru. Repetați straturile cu restul de dovlecei, măr, cartof, amestec de chard, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Cuțit De Toaletă
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Chard Elvețian
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Combinați 1/2 cană de cidru și bulion; se toarnă amestecul în vasul de copt. Acoperiți vasul cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți Sotați
9
Coaceți la 425 timp de 50 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
11
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsați de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
12
Combinați pesmetul și brânza; se presară peste amestecul de legume. Se fierbe 2 minute sau până se rumenesc pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
13
Scoateți din broiler și păstrați-l cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
14
Pentru a pregăti untul, combinați nucile și următoarele 5 ingrediente (prin slănină) într-un bol, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Scoateți carnea de porc din amestecul de saramură; aruncați amestecul de saramură. Se usucă carnea de porc cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
16
Presărați carnea de porc cu 1/4 linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
17
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
18
Adăugați carne de porc în tigaie; gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru înregistrează 155 sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, Decojiți
19
Așezați aproximativ 1 cană tian pe fiecare dintre cele 6 farfurii; topiți fiecare porție cu 1 cotlet de porc. Împărțiți amestecul de unt uniform între Cotletele de porc.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.