Cotletele de porc înăbușite ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 570 calorii, 41G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, pătrunjel cu frunze plate, zară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma Zara, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Lapte Bătut ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlete De Porc Sufocate, Cotlete De Porc Sufocate, și Cotlete De Porc Sufocate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți făina într-un platou puțin adânc și adăugați praful de ceapă, praful de usturoi, cayenne, sare și piper; se amestecă cu o furculiță pentru a distribui uniform. Uscați Cotletele de porc cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta umezeala și apoi dragați-le în făina condimentată; scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Umăr
Cotlet De Porc
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Încălziți o tigaie mare sau o tigaie din fontă la foc mediu și acoperiți cu uleiul. Când uleiul este frumos și fierbinte, așezați Cotletele de porc în tigaie într-un singur strat și prăjiți timp de 3 minute pe fiecare parte până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți Cotletele de porc din tigaie și adăugați puțină stropire de făină condimentată în picăturile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Tocanita De Legume Congelate, Decongelate
Cotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se amestecă făina în grăsime pentru a se dizolva și apoi se toarnă bulionul de pui în.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
6
Lăsați lichidul să se gătească timp de 5 minute pentru a reduce și îngroșa ușor. Se amestecă Zara pentru a face un sos cremos și se întorc Cotletele de porc în tigaie, acoperindu-le cu sosul. Se fierbe timp de 5 minute până când carnea de porc este gătită. Se condimentează cu sare și piper și se ornează cu pătrunjel tocat înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Cotlet De Porc
1/4 Cană De Grăsime De Porc
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.