Cotletul de porc sufocat este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. O porție conține 519 calorii, 44G de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $ 3.49 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de slănină, făină, salată iceberg și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este super. Încercați Cotlete De Porc Sufocate, Cotlete De Porc Sufocate, și Cotlete De Porc Sufocate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți o tigaie rezistentă la cuptor la foc mare. Condimentează Cotletele de porc cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Cotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați 1 lingură de ulei de canola în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați Cotletele de porc și căutați pe ambele părți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
4
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
În aceeași tigaie la foc mediu se adaugă lingura rămasă de ulei de canola, ceapa și ciupercile și se sotează până se înmoaie ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați făina și chimenul și gătiți până la o culoare ușor aurie. Se amestecă bulionul de pui și muștarul și se aduce la fierbere. Reduceți focul la foc mic, adăugați pătrunjelul și întoarceți toate, cu excepția 1 cotlet de porc înapoi în tigaie. Rezervați 1 cotlet de porc pentru 2 rețete rotunde de varză de porc. Se condimentează cu sare și piper și se pune sosul peste Cotletele de porc. Se fierbe timp de 5 minute sau până când se fierb Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Cotlet De Porc
Varză
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sos
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Transferați pe farfurii de servire și serviți cu salata de pană Iceberg.
8
Scoateți miezul din salată și tăiați-l în 4 sferturi. Aranjați plăcile de servire și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
9
Într-o tigaie mică sote bacon pana cand sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Scoateți din tigaie, pe o farfurie căptușită cu o pungă de hârtie sau prosoape de hârtie. Odată răcit, se toacă în bucăți mici și se adaugă într-un castron mic. În tigaie la foc mic, adăugați zahărul brun, oțetul și sarea și piperul, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Umăr
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Bateti impreuna pana cand combinati si zaharul este complet dizolvat. Se amestecă oul și slănina și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
12
Se toarnă peste vârful penelor de aisberg și se servește imediat.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Podgoriile Talbott Kali Hart Chardonnay
O expresie de fructe pură a podgoriei noastre, Talbott Chardonnay, Kali Hart este luxuriantă și plină de viață. Influența minimă a vinificatorului îi permite lui Kali Hart Chardonnay să prezinte puterea podgoriilor imobiliare ale lui Talbott. Nasul bogat și primitor prezintă note tropicale strălucitoare care continuă pe palat, unde aromele răcoritoare de ananas și miere sunt completate de aciditatea răcoritoare. Un palat Mijlociu Generos duce la un finisaj lung de citrice și fructe tropicale, cu indicii de stejar francez și mineralitate.